Εντοπίστηκε και συνελήφθη στην περιοχή των Ν. Μουδανιών Χαλκιδικής 30χρονος αλλοδαπός, ο οποίος στις 28 Ιουλίου είχε αποδράσει από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, όπου κρατούνταν για κλοπές.

Χθες πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονες έρευνες σε τρία διαμερίσματα στη Θεσσαλονίκη και σε διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή των Ν. Μουδανιών Χαλκιδικής, κατά τις οποίες συνελήφθησαν τόσο ο 30χρονος άντρας, όσο και τέσσερις ακόμα αλλοδαποί, τρεις ομοεθνείς του άντρες και μία 42χρονη γυναίκα.

Συγκεκριμένα, σε διαμέρισμα της Χαλκιδικής εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ο 30χρονος δραπέτης και δύο ομοεθνείς του, διότι σε βάρος του ενός εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε κάθειρξη 6 ετών για «Διακεκριμένες Περιπτώσεις Κλοπής», ενώ ο δεύτερος κατηγορείται για «Υπόθαλψη Εγκληματία» και παράνομη διαμονή στη χώρα μας. Κατά την αστυνομική έρευνα, βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών, ενώ κατά τη σύλληψη ο 30χρονος άντρας αντιστάθηκε.

Επιπρόσθετα, σε έρευνα σε διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν 49χρονος ομοεθνής τους ο οποίος κατηγορείται για «Υπόθαλψη Εγκληματία» και «Αντίσταση», καθώς και 42χρονη αλλοδαπή με την κατηγορία της «Αντίστασης».

Οι τρεις συλληφθέντες από την περιοχή της Χαλκιδικής θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου, ενώ οι συλληφθέντες στη Θεσσαλονίκη θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.