Άγνωστοι έστησαν ενέδρα σε ζευγάρι κινέζων καταστηματαρχών έξω από την επιχείρηση που διατηρούν επί της Λεωφόρου Αθηνών.

Οι τρεις άνδρες σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha  ξυλοκόπησαν τον άνδρα και άρπαξαν τις εισπράξεις του όμως κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την επίθεση.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, φαίνονται οι άγνωστοι να πλησιάζουν το ζευγάρι γύρω στις 22.00 το βράδυ, τη στιγμή που ιδιοκτήτες και προσωπικό ετοιμαζόντουσαν να αποχωρήσουν από το κατάστημα και βρίσκονται στο πεζοδρόμιο.

Δυο από τους ληστές βγαίνουν από το όχημα και επιτέθηκαν στην 45χρονη σύζυγο του καταστηματάρχη με σκοπό να της πάρουν την είσπραξη.

«Τρεις, ένας ήταν ο οδηγός, ένας πάλεψε με τον άνδρα μου και ένας με εμένα» ανέφερε στην κάμερα του δελτίου η σύζυγος του καταστηματάρχη.

Μόλις ο σύζυγος της αντιλήφθηκε το τι συνέβαινε, πέταξε στο έδαφος το μοτοποδήλατο του και έσπευσε να βοηθήσει τη γυναίκα του.

Με γροθιές και κλωτσιές δίνει μάχη μαζί τους. Μια έγκυος που βρισκόταν στο σημείο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες αφού βρίσκεται σε σοκ.

Οι δράστες άρπαξαν την τσάντα η οποία είχε μέσα 4.000 ευρώ, πιστωτικές κάρτες και έγγραφα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.