Παραβάσεις της εργατικής – ασφαλιστικής νομοθεσίας διαπιστώθηκαν στη διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο σε εταιρείες συσκευασίας και εμπορίας αγροτικών προϊόντων και αγροτικούς συνεταιρισμούς στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας Ηλείας η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν ελέγχους σε πέντε εταιρείες συσκευασίας και εμπορίας αγροτικών προϊόντων, όπου σε μία από αυτές βεβαιώθηκε παράβαση σχετικά με μη καταχώρηση πέντε εργαζομένων στο Ειδικό Βιβλίο Καταχώρησης Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού.

Την Κυριακή έγιναν έλεγχοι σε τρεις εταιρείες συσκευασίας και εμπορίας αγροτικών προϊόντων και ένα αγροτικό συνεταιρισμό, όπου βεβαιώθηκαν τρεις παραβάσεις σχετικά με μη καταχώρηση 15 εργαζομένων στο Ειδικό Βιβλίο Καταχώρησης Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού.

Οι σχετικές εκθέσεις θα αποσταλούν στο αρμόδιο Υποκατάστημα ΙΚΑ – ΕΤΑΜ για τη βεβαίωση και επιβολή διοικητικών προστίμων.