Σοκαριστικά είναι τα όσα περιγράφει η αυτόπτης μάρτυρας, η οποία είδε την 68χρονη κόρη της ηλικιωμένης να αφήνει το πτώμα της μητέρας της τυλιγμένο με κουβέρτα στο πεζοδρόμιο της οδού Σινώπης στο Γουδή.

Η μάρτυρας – κλειδί της οικογενειακής τραγωδίας βοήθησε με την κατάθεσή της την αστυνομία να εξιχνιάσει την στυγερή δολοφονία.

«Ήταν μία γυναίκα πάρα πολύ αδύνατη. Βλέπω να κατεβαίνει από τη γωνία της Παπαδιαμαντοπούλου, είχε τυλιγμένο αυτό το πτώμα και εγώ δεν ήξερα ότι είναι πτώμα. Λέω καλά αυτή η γυναίκα τι δύναμη έχει, γιατί καταλάβαινα ότι είναι βαρύ. Πώς το σέρνει αυτό το πράγμα;», διηγείται στο OPEN TV η μάρτυρας.

Η 68χρονη διένυσε μια απόσταση περίπου 200 μέτρων, τραβώντας το πτώμα της μητέρας της, μέχρι το σημείο όπου την εγκατέλειψε.

«Το άφησε απέναντί μου στην πολυκατοικία και λέω πού πάει τώρα αυτή τρέχοντας. Απέναντι από την Παπαδιαμαντοπούλου στο στενό μπροστά σε ένα φαρμακείο στεκόταν ένας κύριος κάποιας ηλικίας και πάει σε αυτόν, τον πιάνει λίγο από τον ώμο, τον ταρακουνάει και λέω τώρα τσακώνονται για το χαλί», σημειώνει η αυτόπτης μάρτυρας, η οποία και αναγνώρισε την 68χρονη στη ΓΑΔΑ.

Σοκάρει η ομολογία της 68χρονης κόρης της ηλικιωμένης: «Ήθελα να την απαλλάξω από το μαρτύριο που ζούσε»

Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία που αποκαλύφθηκε λιγότερο από ένα 24ωρο μετά τον εντοπισμό του πτώματος της ηλικιωμένης γυναίκας σε πεζοδρόμιο της οδού Σινώπης στου Γουδή.

Η κόρη της συνελήφθη για τη δολοφονία της και στους αστυνομικούς είπε πως το έκανε επειδή η ηλικιωμένη γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα, καθώς είχε άνοια. Είχε κουραστεί να την περιποιείται ήθελε να την απαλλάξει από το μαρτύριο που ζούσε, ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος είχε επέλθει μερικές ώρες πριν από την ανεύρεση του πτώματος, το οποίο βρέθηκε τυλιγμένο σε κουβέρτα περιδεμένη με σκοινί, ενώ τα πόδια ήταν τυλιγμένα σε σακούλα απορριμμάτων. Επίσης έφερε κακώσεις στο πρόσωπο και στα άνω άκρα.

Η κόρη του θύματος διέμενε σε κοντινή απόσταση από τον τόπο ανεύρεσης του πτώματος.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση της Αστυνομίας