Υπόθεση Novartis: Πειθαρχική έρευνα σε βάρος του αντεισαγγελέα Αγγελή

Σκοπός να διακριβωθεί τυχόν τέλεση πειθαρχικών και ποινικών αδικημάτων σχετικά με τη διαρροή της αναφοράς του


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
17:31
11/06/2019
Υπόθεση Novartis: Πειθαρχική έρευνα σε βάρος του αντεισαγγελέα Αγγελή
3
loading

Τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή διέταξε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου σχετικά με τους χειρισμούς στην έρευνα για την υπόθεση Nοvartis.

Η έρευνα, η οποία θα διενεργηθεί από το αρμόδιο ανώτατο δικαστικό λειτουργό (Πρόεδρο του ΣτΕ), διετάχθη με αφορμή την κίνηση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημήτριου για τη διενέργεια πειθαρχικής και ποινικής έρευνας προκειμένου να διακριβωθεί η τυχόν τέλεση πειθαρχικών και ποινικών αδικημάτων σχετικά με τη διαρροή της αναφοράς του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Αγγελή στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», τα διαλαμβανόμενα στο δημοσίευμα συνολικά, αλλά και τις καταγγελίες της επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφοράς κ. Ελένης Τουλουπάκη, των εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς και των υπαλλήλων της Εισαγγελίας αυτής σε βάρος του κ. Αγγελή.

Η διενέργεια της έρευνας ανατέθηκε στον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Δημήτρη Δασούλα. Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής ο κ. Δασούλας διαβίβασε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου τα σχετικά έγγραφα, τα οποία εν συνεχεία διαβιβάστηκαν αρμοδίως στον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μιχάλη Καλογήρου.

Κατόπιν αυτού ο υπουργός Δικαιοσύνης με γνώμονα την πληρότητα της έρευνας και την αντικειμενικότητα της διαδικασίας διαβίβασε τα σχετικά έγγραφα και παρήγγειλε τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Αγγελή.

Η έρευνα που διενεργείται αφορά συνολικά στις καταγγελίες και τις αιτιάσεις τόσο των εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς όσο και του πρώην εποπτεύοντος την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Εκαναν τα παντα τα καθάρματα

  για να καλυψουν το μεγα σκανδαλο
  της.Νοβαρτις
  Πολλοι οι Αγγεληδεςπου ειναι στη υπηρεσία των Νοβαρτοκλεφτων

 2. avatar ΜΗΤΣΣΣΣΣΣ

  νοβαρτις κατω απο το χαλι αν βγει η νδ. κανενας φυλακη και την βγαζουν λαδι ολοι. θαλασσοδανεια 250 μυρια της νδ σβησμενα και κεελπνο "παραγραφη". αδωνη για πρωθυπουργο για να ξεχασουμε και αυτα που ξεραμε. μακαρι οι βολεμενοι της νδ να μην ψηφιζανε.

 3. avatar καιρος ηταν να ακουστει η αληθεια….

  ειπε αληθεια...βρηκε μπελα?????αυτη ειναι η δημοκρατια των συνταγματαρχων.....δε χωραει αλλη αποψη...μια αυτη του σκαφατου.....πολακη χορευτη

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει