Κλοπή είχαν καταγγείλει οι δολοφόνοι του επιχειρηματία στη Βούλα

Γιατί πήγαν στην Αστυνομία και τι δήλωσαν για το αυτοκίνητο που νοίκιαζαν


ΚΟΙΝΩΝΙΑΕΓΚΛΗΜΑ
10:18
11/04/2019
Κλοπή είχαν καταγγείλει οι δολοφόνοι του επιχειρηματία στη Βούλα
loading

Θρασύτατοι ήταν οι εκτελεστές του επιχειρηματία στη Βούλα οι οποίοι είχαν δηλώσει στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας την κλοπή ενός από τα τέσσερα οχήματα που είχαν νοικιάσει πριν τη δολοφονία.

Αυτό προέκυψε από την έρευνα των αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι έφτασαν σε εταιρίες ενοικιάσεως οχημάτων και διαπίστωσαν πως τα δύο αδέρφια είχαν νοικιάσει ένα Peugeot, ένα Golf, ένα Tiguan και τέλος το Nissan Pulsar που χρησιμοποίησαν στη δολοφονία όπως αναφέρει το αποκλειστικό δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου».

Όταν επέστρεψαν το τρίτο όχημα είπαν στον ιδιοκτήτη της εταιρίας ενοικιάσεων πως κατά τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο άγνωστοι έσπασαν το πίσω αριστερό τζάμι και τους αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα.

Μάλιστα, δεν δίστασαν να… καταγγείλουν το συμβάν στην ΕΛ.ΑΣ., με τον έναν από τους δύο να παραδίδει το διαβατήριο βουλγαρικών Αρχών. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής έφτασαν στο τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, όπου είχε γίνει η καταγγελία, με τον αστυνομικό του τμήματος που επιλήφθηκε της έρευνας να αναγνωρίζει τα δύο αδέρφια που είχαν καταγγείλει την κλοπή.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με τις έρευνες διαπίστωσαν ότι οι κάλυκες και βολίδες που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος προέρχονταν από πιστόλι διαμετρήματος 9 χιλιοστών, τύπου makarov, για το οποίο δεν προέκυψε ότι έχει ξαναχρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν.

Παράλληλα, η σύζυγος του επιχειρηματία, Βικτώρια Καρύδα, τους παρέδωσε μια Beretta, το όπλο που είχε ο σύζυγός της. Το συγκεκριμένο όπλο είχε κλαπεί το 2014 από αγνώστους από το σπίτι ενός άνδρα στο Αιγάλεω και ήταν «καθαρό».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει