Νέα τροπή παίρνει η έρευνα για τον μυστηριώδη θάνατο μίας 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω το απόγευμα του Σαββάτου, με την αστυνομία να εξετάζει και το ενδεχόμενο η κοπέλα να είχε επηρεαστεί ψυχολογικά από μέλη σατανιστικών οργανώσεων.

Μιλώντας στο OPEN, ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού αμφισβήτησε ευθέως την εκδοχή της αυτοκτονίας. «Η κόρη μου όντως δεν μου είχε δώσει τόσο πολύ ότι έφτανε στο σημείο αυτοκτονίας, τέτοιες καταστάσεις που είπε η αστυνομία. Και ξεκίνησα μία έρευνα δική μου και προέκυψαν κάποια πράγματα σημαντικά και σωστά», δήλωσε.

Ο ίδιος κατηγόρησε τις αρχές για ελλιπή έρευνα, επισημαίνοντας: «Δεν μπορεί να κλείνει μία υπόθεση γιατί η πόρτα δεν είναι σπασμένη και δεν είναι κακοποιημένο το παιδί, να δίνει το δικαίωμα ο εισαγγελέας στην αστυνομία να πει ότι εμείς βάζουμε αυτά τα στοιχεία που είδαμε και προχωρά η υπόθεση για να πούμε αυτοκτονία, σκηνοθετημένη».

Ερωτηθείς αν σατανιστές έμπλεξαν την κόρη του, απάντησε: «Στην περίπτωση αυτή πιστεύω ότι δεν παίρνουν άτομα όποια κι όποια, επιλέγουν. Πάντα υπάρχουν επιλογές σε αυτές τις περιπτώσεις».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το OPEN, η φοιτήτρια φέρεται να έβαλε σακούλα στο κεφάλι της και στη συνέχεια να εισέπνευσε αέριο, πιθανότατα ήλιο, μέσω σωλήνα που είχε τοποθετηθεί σε φιάλη. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε εικόνα ασφυξίας από εισπνοή αερίου, ενώ δεν υπήρξαν ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ του σεναρίου της εγκληματικής ενέργειας.

Πληροφορίες του καναλιού αναφέρουν ότι στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχει μπει μία φωτογραφία που είχε ανέβει στα social media και έδειχνε την 22χρονη φοιτήτρια μαζί με μία φίλη της που εξ όψεως μοιάζει να είναι λάτρης σατανιστικών οργανώσεων, ενώ οι αρχές αναμένουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα δείξουν ποια ήταν η ουσία που εισέπνευσε η φοιτήτρια.

Η οικογένεια της κοπέλας πάντως ισχυρίζεται ότι δεδομένο-κλειδί είναι η ημερομηνία του θανάτου, και πιο συγκεκριμένα η 20ή Μαρτίου που ήταν η μέρα της πανσελήνου και η ημέρα της εαρινής ισημερίας. Για τους σατανιστές, είναι μία από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες και γιορτάζουν αυτή τη μέρα με τελετές και σεξουαλικά όργια.