Σε δύο συμπατριώτες του 25χρονου από την Τυνησία, το πτώμα του οποίου βρέθηκε από περαστικούς σε οικοδομή στους Αμπελόκηπους στη Θεσσαλονίκη, στρέφονται τώρα οι έρευνες της αστυνομίας

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, τα κίνητρα του εγκλήματος είναι προσωπικές διαφορές, ενώ από την πρώτη στιγμή είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο να πρόκειται για δολοφονία με ρατσιστικά κίνητρα.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο ύποπτοι συναντήθηκαν από νωρίς χθες το βράδυ με το θύμα τους σε διαμέρισμα, όπου φιλοξενούνταν κατά διαστήματα το θύμα από έναν Έλληνα φίλο. Εκεί, εκτιμάται ότι οι δύο Τυνήσιοι -για λόγους που διερευνώνται- ήρθαν σε αντιπαράθεση με τον 25χρονο συμπατριώτη τους. Ο καβγάς εξελίχθηκε σε συμπλοκή, κατά την οποία ο 25χρονος δέχθηκε τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό.

Αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ το θύμα εκτιμάται ότι κατάφερε να κατεβεί μέχρι την είσοδο της οικοδομής, επί της οδού Καλλιβούλου 6, όπου βρέθηκε αιμόφυρτος κατά τις 12.30 τα μεσάνυχτα από διανομέα φαγητού.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν πλέον αργά, καθώς ο άτυχος νεαρός είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή.