«Δολοφόνε, θάνατος» φώναζαν οι συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη στον 58χρονο, που καταδικάστηκε για τη δολοφονία της σε δυο φορές ισόβια και 9 μήνες, την ώρα που ισχυρή αστυνομική δύναμη τον οδηγούσε στην κλούβα.

Οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας, ανάμεσά τους και η μητέρα της, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας κινήθηκαν εναντίον του πετώντας πέτρες και μπουκάλια και οι αστυνομικοί ήταν εκείνοι που τους συγκράτησαν.

Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης των δικαστών του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου και πάλι η ένταση χτύπησε «κόκκινο» με τον πατέρα και τον αδελφό της Δώρας Ζέμπερη να κινούνται εναντίον του 58χρονου ο οποίος φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, φωνάζοντας : «είσαι νεκρός, θάνατος στο κτήνος».

Το δικαστήριο, ομόφωνα, έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα ρίχνοντας την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης.

Η δικηγόρος της οικογένειας κ. Παναγοπούλου μίλησε σε δημοσιογράφους για την απόφαση της δικαιοσύνης αλλά και για την απόφαση της μητέρας να μη μπει στο δικαστήριο και να ακούσει την κρίση των δικαστών:

Βίντεο-Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος

TAGS