Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 24χρονος στην περιοχή της Φλώρινας, ο οποίος, μαζί με δύο ακόμη άτομα, φέρεται ως δράστης ένοπλης ληστείας που διαπράχθηκε στο Φιλώτα Φλώρινας.

Συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 24χρονος συλληφθείς από κοινού με άλλους δύο ημεδαπούς διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε οικία στο Φιλώτα Φλώρινας.

Ειδικότερα, στις 31 Μαΐου εισέβαλαν στο σπίτι ενός ζευγαριού κατά τη διάρκεια που αυτοί απουσίαζαν, με σκοπό την κλοπή. Κατά την επιστροφή της γυναίκας στο σπίτι της, οι δράστες με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησαν, την έριξαν στο δάπεδο και αφού την  έδεσαν και τη φίμωσαν με αυτοκόλλητη ταινία, έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 1.650 ευρώ. Στη συνέχεια, όταν επέστρεψε ο σύζυγός της στο σπίτι, οι δράστες τον χτύπησαν και τράπηκαν σε φυγή.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του 24χρονου στη Θεσσαλονίκη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων (πένσες, κατσαβίδια, κάβουρες κ.α).

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.