Συνελήφθη, στη Λάρισα ένας 36χρονος για ληστεία, κατοχή ναρκωτικών ουσιών, παράβαση του Νόμου περί όπλων και κλοπές. Ο 36χρονος, πήγε σε πρατήριο καυσίμων στη Λάρισα και αφού εφοδίασε το αυτοκίνητο που οδηγούσε με καύσιμα αξίας 20 ευρώ, επιτέθηκε κατά της 24χρονης υπαλλήλου, ρίχνοντας στο πρόσωπό της σπρέι. Στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να πληρώσει.

Eντοπίστηκε στη Λάρισα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή, ενώ στο μπροστινό μέρος είχε πινακίδα κυκλοφορίας από άλλο κλεμμένο αυτοκίνητο.

Αστυνομικοί επιτήρησαν το αυτοκίνητο και λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε ο 36χρονος, ο οποίος όταν επιχείρησε να το ανοίξει συνελήφθη.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου, ένα σπρέι εκτόξευσης χημικών και διάφορα έγγραφα-αντικείμενα, τα οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε αφαιρέσει λίγο πριν από άλλο σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

• μία γλάστρα με δύο καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 19 και 7 εκατοστών αντίστοιχα,

• μία άδεια κυκλοφορίας Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 29-04-2012 στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας και

• διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Ερευνάται η συμμετοχή του συλληφθέντα και σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.