Ένας ελαφρά τραυματίας, οπαδός του Παναθηναϊκού, είναι το αποτέλεσμα συμπλοκής φιλάθλων της ομάδας με τσιγγάνους που διαμένουν σε αυτοσχέδιο οικισμό, κοντά στο 85ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας, στο ύψος της Θήβας.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στις 14:30 μ.μ., όταν πούλμαν με οπαδούς του Παναθηναϊκού, εκινείτο στην εθνική οδό με κατεύθυνση την Λιβαδειά, όπου η ομάδα του Παναθηναϊκού θα συναντούσε το Λεβαδειακό.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έδωσαν εντολή στον οδηγό να σταματήσει, όταν διαπίστωσαν ότι σημαία του Ολυμπιακού υπήρχε πάνω σε ένα τσαντίρι των τσιγγάνων. Οι οπαδοί του ΠΑΟ άρχισαν να πετροβολούν τη σημαία, όμως νεαροί αθίγγανοι αντέδρασαν πετροβολώντας και αυτοί με τη σειρά τους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Σε συμπαράσταση των μικρών τσιγγάνων έσπευσαν από τον καταυλισμό ομόφυλοι τους, οι οποίοι με καραμπίνες άρχισαν να πυροβολούν εναντίον των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε ελαφρά ένας οπαδός της αθηναϊκής ομάδας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Θήβας και, αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, πήρε εξιτήριο.

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από τη Θήβα, τη Λιβαδειά και την Αθήνα.

Τελικά οι οπαδοί του ΠΑΟ συνέχισαν την πορεία τους με το πούλμαν, για τη Λιβαδειά.