Παραχώρησαν τα σπίτια τους σε αστέγους

Κίνηση ανθρωπιάς από δέκα πολίτες στο Βόλο


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23:04
19/01/2012
Παραχώρησαν τα σπίτια τους σε αστέγους
5
loading

Δέκα άστεγοι πολίτες του Δήμου Βόλου βρήκαν τις τελευταίες μέρες στέγη μετά από προσφορές που έγιναν από συμπολίτες μας. Εκεί όπου η ανεργία και οι δόσεις των δανείων τούς είχαν καταστρέψει και τους είχαν στερήσει το δικαίωμα να κάνουν όνειρα για τη ζωή τους και για τα παιδιά τους, οι άνθρωποι αυτοί βρήκαν καταμεσής του χειμώνα ένα κεραμίδι για να προφυλαχθούν οι ίδιοι και τα μέλη της οικογένειάς τους από το δριμύ ψύχος και παράλληλα να πάρουν κουράγιο ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα για τους ίδιους και την οικογένειά τους.

Πιο αναλυτικά, όπως δημοσιεύει ο Ταχυδρόμος, οι άστεγοι που βρήκαν ένα σπίτι για να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους είναι: Μία 27χρονη με το μόλις τεσσάρων ετών παιδί της, μία τετραμελής οικογένεια με τους δύο γονείς και τα δύο τους παιδιά ηλικίας τεσσάρων και επτά ετών, καθώς και τέσσερα μεμονωμένα άτομα και ειδικότερα ένας 54χρονος, ένας 65χρονος, ένας 52χρονος και ένας 50χρονος.

Τα σπίτια που δόθηκαν προκειμένου να στεγαστούν οι άστεγοι της πόλης είναι σε διάφορες περιοχές του Βόλου, της Αγριάς κ.α.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar xagios

  Υπαρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ ακομα ......

 2. avatar Erevos

  Μπράβο ρε μάγκες!!!

 3. avatar Gina

  μπραβο

 4. avatar μπλόφας

  Μόνο με αυτή τη νοοτροπία και στάση έχει ελπίδες αυτή η χώρα.

 5. avatar shellocker

  Ειναι δυνατον να μην πεις συγχαρητηρια σε αυτους τους ανθρωπους?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει