Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, ο 62χρονος ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 11χρονου κοριτσιού.

Στην σημερινή του απολογία, όπως αναφέρει το cretalive.gr, επέμεινε ότι δεν πείραξε το 11χρονο κορίτσι αλλά μπήκε στο δωμάτιο για να το σκεπάσει.

Εν τω μεταξύ συμπληρωματική κατάθεση έδωσε η μητέρα του κοριτσιού, η οποία φαίνεται να άλλαξε κάποια πράγματα, σε σχέση με τους αρχικούς ισχυρισμούς της.

Η μητέρα, επικαλούμενη νέα συζήτηση που είχε με την κόρη της την επομένη του επεισοδίου, φέρεται να διαπίστωσε ότι ενδεχομένως το κορίτσι είχε παρεξηγήσει την παρουσία του 62χρονου μέσα στο δωμάτιο.

Η μητέρα φέρεται να κατέθεσε ότι το κορίτσι ξύπνησε ξαφνικά μέσα σε ένα ξένο περιβάλλον (κοιμόταν στο δωμάτιο του ξαδέρφου της) και είδε πάνω από το κεφάλι της έναν άνθρωπο.

Αμέσως έβαλε τα κλάματα, γιατί φοβήθηκε – σύμφωνα με τη μητέρα – επειδή οι γονείς της τής είχαν δώσει σαφείς κατευθύνσεις να είναι προσεκτική με τους ξένους ανθρώπους και να μην αφήνει ποτέ να την αγγίξει κανένας.

Σε βάρος του 62χρονου συνταξιούχου των ΕΛΤΑ, από τη Μεσσαρά, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για αποπλάνηση.