Στην εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας του άτυχου 38χρονου κρεοπώλη που έπεσε θύμα ληστών στην κεντρική κρεαταγορά του Ρέντη στις 19 Σεπτεμβρίου, έφτασε η αστυνομία, ειδικότερα το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη σύλληψη ενός εκ των δραστών.

Δράστες είναι ένας Αλβανός, ηλικίας 29 ετών, ο οποίος και συνελήφθη, ένας 43χρονος επίσης Αλβανός που αναζητείται και ακόμα ένας άγνωστος άνδρας, για τον οποίο συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση του.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, οι δύο πρώτοι από τους ανωτέρω δράστες είχαν εισέλθει στην εταιρεία χονδρικής πώλησης κρεάτων, ενώ ο τρίτος τους περίμενε έξω μέσα σε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια προσέγγισαν το ταμείο με σκοπό να ληστέψουν και πυροβόλησαν με Καλάσνικοφ τον 38χρονο κρεοπώλη, ο οποίος βρισκόταν εκεί ως πελάτης προκειμένου να παραλάβει εμπόρευμα για το κρεοπωλείο του. Ακολούθως, αφαίρεσαν από το θύμα το τσαντάκι που έφερε μαζί του, το χρηματικό ποσό των 1780 ευρώ από το ταμείο και διέφυγαν με το αυτοκίνητο που τους περίμενε.

Ο 29χρονος συλληφθείς όπως προέκυψε, εκτός των άλλων, οδήγησε στην Αθήνα το αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί την 21 Αυγούστου από την Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας και χρησιμοποιήθηκε για τη ληστεία. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.