Ισόβια σε ταμία συνεταιρισμού για υπεξαίρεση

Η υπόθεση εκκρεμούσε εδώ και 11 χρόνια


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
13:35
23/09/2011
Ισόβια σε ταμία συνεταιρισμού για υπεξαίρεση
4
loading

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε για το αδίκημα της υπεξαίρεσης σε βάρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λεπετύμνου Συκαμιάς, των συνεταιριστών και της Αγροτικής Τράπεζας, ο ταμίας - διαχειριστής του Συνεταιρισμού και πράκτορας της Τράπεζας.

Η υπόθεση που εκδικάστηκε πρωτόδικα στην πρώτη συνεδρίαση του νεοϊδρυθέντος Εφετείου Βορείου Αιγαίου, εκκρεμούσε εδώ και 11 χρόνια.

Ύστερα από πολλές αναβολές το δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε ισόβια κάθειρξη για την υπεξαίρεση 159.000 ευρώ σε βάρος του Συνεταιρισμού και σε κάθειρξη οκτώ ετών για την υπεξαίρεση περίπου 294.000 ευρώ σε βάρος των συνεταιριστών και της ΑΤΕ.

Επίσης, επιδίκασε υπέρ του Συνεταιρισμού το ποσό των 169.000 ευρώ ως αποζημίωση, καθώς και το ποσό των 20.000 ευρώ για ηθική βλάβη και υπέρ της ΑΤΕ για ηθική βλάβη το ποσό των 44 ευρώ με επιφύλαξη από την άσκηση αστικής αγωγής.

Ο κατηγορούμενος είχε εισαχθεί και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Μυτιλήνης και αναμένεται η έκδοση εντάλματος συλλήψεως του.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar ddef

  Καλά μας δουλεύουνε? για τα τόσα λεφτά (μιλάμε για εκατομμύρια €) που φάγανε πολιτικοί και εκκλησία από το δημόσιο δεν έχουν να αποδώσουν ποινές σε κανέναν?

 2. avatar sailor

  και καλά να πάθει....!!!κανένας οίκτος σε αυτούς που είναι υπέυθυνοι για το οτι εμείς πονάμε και δεν κοιμόμαστε τα βράδυα πλέον απο την αγωνία του αν θα έχουμε να φάμε αύριο...!!!!

 3. avatar Vasilios

  \"...ισόβια κάθειρξη για την υπεξαίρεση 159.000 ευρώ...\"
  Ισόβια για 159 χιλιάδες ευρώ. Οι πολιτικοί μας προφανώς δεν πρέπει να έχουν κάνει τέτοια πράγματα. Και τότε πως βρεθήκαμε σε αυτό το σημείο; Που πήγαν τα χρήματα από τα άδεια ταμεία; Τόσα δις ευρώ τόσα χρόνια που εξαφανίζονται; Δυστυχώς πάντα την πληρώνουν λάθος άνθρωποι. Πιστεύω πως αλλού χρειάζεται ισόβια κάθειρξη.
  Να είστε καλά.

 4. avatar Aimilios

  11 χρονια οι διακαστες πινανε φραπεδες....αλλος ενας κλασος του δημοσιου που βρωμαει απο παντου

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει