Ένας 33χρονος από τη Γεωργία, ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εξιχνιάστηκαν 10 περιπτώσεις κλοπών σε κατοικίες στην πόλη της Ρόδου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει και δύο Ελληνίδες, ηλικίας 40 και 41 ετών, κατηγορούμενες κατά περίπτωση για συναυτουργία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε στοχευμένος αστυνομικός έλεγχος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου στον 33χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά χάπια.

Από την εξέλιξη της υπόθεσης και τη συνδυαστική αξιοποίηση στοιχείων διαπιστώθηκε ότι, ο δράστης το χρονικό διάστημα από τις 8 Ιανουαρίου έως τις 26 Ιανουαρίου παραβίασε δέκα κατοικίες και σε δύο από αυτές αφαίρεσε τιμαλφή και tablet.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την εξέτασή του μέρος των κλοπιμαίων πούλησε στη 41χρονη, ενώ μία από τις διαρρήξεις τη διέπραξε από κοινού με τη 40χρονη.

Βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος κλοπιμαίων, τα οποία ο κατηγορούμενος είχε αποκρύψει σε υπαίθριο χώρο.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου ισχύουν περιοριστικοί όροι για παρόμοια υπόθεση, οδηγείται σήμερα στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.