Αυτοσχέδιο θερμοκήπιο καλλιέργειας χασίς εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 55χρονος ομογενής κι ο 54χρονος αδελφός του, ενώ, όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του δευτέρου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης για αγορά και κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το εργαστήρι υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης που αποκαλύφθηκε αποτελείτο από δέκα δενδρύλλια κάνναβης, ειδικό λαμπτήρα, ηλεκτρονικό θερμοστάτη χώρου και ανεμιστήρα, πλαστικά μπουκάλια κ.ά. Από το σημείο κατασχέθηκαν ακόμη μία ζυγαριά ακριβείας, ένα μαχαίρι, δύο φιαλίδια με μεθαδόνη σε υγρή μορφή και 94 ναρκωτικά χάπια. Εξάλλου, στην κατοχή του 54χρονου βρέθηκε δέμα με μικροποσότητα χασίς.

Στο μεταξύ, πάνω από 65 κιλά λαθραίου καπνού απέκρυπτε 32χρονος Έλληνας σε αποθήκη της οικίας του, στην Πιερία. Εκτός από τον καπνό κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια ηλεκτρική μηχανή κοπής και πρέσα καπνού. Οι κατασχεθείσες ποσότητες απεστάλησαν στο Τελωνείο Κατερίνης για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.