Ξανακτύπησε ο πρώην κρατούμενος , ο οποίος προσποιείται ότι είναι ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και αποσπά από έναν ευρύ κύκλο προσώπων διάφορα χρηματικά ποσά επικαλούμενος ότι προορίζονται για φιλανθρωπίες!

Οι… τηλεφωνικές επιθέσεις στο όνομα του ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού έχουν ενταθεί τις τελευταίες μέρες. Όπως είναι γνωστό πρόκειται για πρόσωπο το οποίο υπήρξε κατά καιρούς κρατούμενος φυλακών προς έκτιση ποινών που του είχαν επιβληθεί, τηλεφωνεί από τριετίας περίπου σε Προέδρους Διοικητικών Συμβουλίων ή Διευθύνοντες Συμβούλους τραπεζικών και άλλων εταιριών, επιχειρήσεων που διατηρούν τηλεοπτικούς σταθμούς, Διοικητές Νοσοκομείων, Δημάρχους, Μητροπολίτες και Ηγουμένους Ιερών Μονών και, εμφανιζόμενος ως ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, τους ζητεί να συνδράμουν οικονομικώς, για λόγους φιλανθρωπίας, δήθεν αναξιοπαθούντα άτομα.

Υποδεικνύει μάλιστα, για την κατάθεση των σχετικών συνεισφορών, τραπεζικούς λογαριασμούς και αναφέρει αριθμό κινητού τηλεφώνου, που ανήκει δήθεν σ’ αυτόν, για περαιτέρω πληροφορίες. Τα φαινόμενα αυτά συνεχίζονται και μάλιστα έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες.

Για το λόγο αυτό εκ μέρους του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνεται προς αποφυγή παραπλάνησης όσων δέχονται ανάλογα τηλεφωνήματα, ότι ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ουδέποτε έχει ζητήσει, ούτε πρόκειται να ζητήσει, τη συνδρομή οποιουδήποτε υπέρ τρίτων προσώπων.