Στα χέρια των αστυνομικών της ασφάλειας Κορίνθου έπεσαν τρείς ανήλικοι, 17, 14 και 10 ετών, την ώρα που είχαν μπει σε αυλή σπιτιού και έκλεβαν βενζίνη από σταθμευμένο φορτηγό.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι ανήλικοι νωρίτερα είχαν κλέψει ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο 42χρονου από το Βέλο Κορινθίας και στη συνέχεια πήγαν έξω από fast food στο Βέλο, από όπου αφαίρεσαν μία τσάντα την οποία ο ιδιοκτήτης είχε αφήσει προσωρινά αφύλακτη πάνω σε τραπέζι. Με το ίδιο όχημα οι ανήλικοι κατέληξαν στα Εξαμίλια, όπου και συνελήφθησαν.

Κατά την εξέτασή τους αποδέχτηκαν τις κλοπές και επιπλέον ομολόγησαν οι δύο από αυτούς ότι στις 22 Μαρτίου αφαίρεσαν από σπίτι στο Ζευγολατιό Κορινθίας διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικό ποσό.Το αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε και η κλεμμένη τσάντα η οποία επίσης αποδόθηκε στον παθόντα.Οι τρεις ανήλικοι θα οδηγηθούν αργότερα στον εισαγγελέα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.