Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης συνέλαβαν ένα κάτοικο της πόλης, όταν σε έλεγχο που το έγινε βρέθηκε πάνω του μικροποσότητα ηρωίνης, δίσκια χαπιών «HIPNOSEDON» και πλαστικά φιαλίδια με μεθαδώνη.

Ο συλληφθείς εντοπίστηκε τη στιγμή που αποβιβαζόταν από λεωφορείο του Κ.Τ.Ε.Λ. και οι ναρκωτικές ουσίες που βρέθηκαν κατασχέθηκαν.

Ο δράστης επρόκειτο να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ενώ προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης.

Ακόμα, στην Μονεμβασιά, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ελίκας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) συνέλαβαν δύο κατοίκους του Παραλίου Άστρους Αρκαδίας καθώς μετά από έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό τους βρέθηκε ποσότητα χασίς. Στο σπίτι του ενός βρέθηκε αυτοσχέδια νάιλον σακούλα που περιείχε ακατέργαστη ινδική κάνναβη.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γυθείου, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης Λακωνίας.