«Μουδιασμένη» είναι η κοινωνία του Αγρινίου για την είδηση θανάτου ενός 51χρονου πατέρα δύο παιδιών που λίγες μέρες πριν είχε νοσηλευτεί και λάβει εξιτήριο.

Ο 51χρονος, Παναγιώτης Καραγκούνης, έφυγε ξανφικά από την ζωή μέσα στο Νοσοκομείο Αγρινίου, την Δετυτέρα (22/4) . Το προηγούμενο διάστημα είχε νοσηλευθεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα, με συμπτώματα πνευμονίας. Είχε λάβει εξιτήριο και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το iaitoloakarnania.gr, εχθές ένιωσε έντονη αδιαθεσία και με σταθμό του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε ξανά στο Νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση που τελικά δεν τα κατάφερε.

Από πλευράς αστυνομίας έχει σχηματιστεί δικογραφία για αιφνίδιο θάνατο ενώ έρευνες για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου καθώς και τυχόν ιατρικές ευθύνες, διενεργούνται από το Α.Τ. Αγρινίου.

Τι αναφέρουν οι γιατροί

Οι γιατροί του νοσοκομείου Αγρινίου ανέφεραν πως ο άτυχος άντρας ήταν καλά όταν πήρε το εξιτήριο και παραμένουν άγνωστα τα αίτια που προκάλεσαν αυτή την επιδείνωση της υγείας του και την πολυοργανική ανεπάρκεια. Αυτός είναι και ο λόγος που παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας προκειμένου να διαφανούν τα ακριβή αίτια που ο άτυχος άνδρας κατέληξε.