Έξι αστυνομικοί καλούνται να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, το βράδυ της 1ης Απριλίου. Συγκεκριμένα, εντός 5 ημερών πρέπει να δώσουν εγγραφές εξηγήσεις για τυχόν λάθη και παραλείψεις.

Η νέα εξέλιξη αφορά την έρευνα που διεξάγεται για την υπόθεση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται πως οι έρευνες που διεξάγονται για τη δολοφονία της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων είναι δύο: το πειθαρχικό κομμάτι της ΕΔΕ και το ποινικό κομμάτι.

Υπενθυμίζεται ότι ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών, με αυτεπάγγελτη παρέμβασή του, ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, μετά τη διαβίβαση στην Εισαγγελία της δικογραφίας, που έχει σχηματιστεί για τη δολοφονία της νεαρής κοπέλας.

Δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του ο δολοφόνος

Εντωμεταξύ, ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στο Τζάνειο. Φρουρείται συνεχώς από αστυνομικούς, είναι πλέον δεμένος με ιμάντες στο κρεβάτι του, καθώς πετούσε αντικείμενα και προσπαθούσε να προκαλέσει φθορές στον χώρο.

Μετά την αποσωλήνωσή του στο «Αττικόν» εξετάστηκε από ψυχίατρο, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να εκτιμήσει την κατάστασή του, αφού ο δράστης επέδειξε πλημμελή συνεργασία και απαντούσε στις ερωτήσεις μονολεκτικά ή με νοήματα.

Συστήνεται, ωστόσο, η αυστηρή επιτήρησή του, καθώς κρίνεται ικανός να αποπειραθεί ξανά να κάνει κακό στον εαυτό του, κάτι που θεωρούν σίγουρο άνθρωποι του περιβάλλοντός του.