Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν την 28χρονη, που δολοφονήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας, 1/4. Πληροφορίες αναφέρουν πως η 28χρονη Κυριακή είχε μείνει έγκυος στο παρελθόν και απέβαλε, όταν τη χτύπησε ο τότε σύντροφός της, που έμελλε να τη δολοφονήσει κιόλας.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Νίκος Κοντορούσης, φαίνεται πως πριν από περίπου δυο χρόνια η 28χρονη Κυριακή είχε μείνει έγκυος από τον 39χρονο και είχε αποβάλει, επειδή φέρεται να είχε κακοποιηθεί από τον ίδιο, ενδεχομένως και με αυτό τον σκοπό.

«Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε και από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της κοπέλας», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Η κηδεία θα γίνει αύριο, Πέμπτη.

Πολλά είναι τα ερωτήματα που έχουν προκύψει μετά τη νέα γυναικοκτονία. Βίντεο-ντοκουμέντο, λίγο πριν από το έγκλημα, δείχνει τον 39χρονο δράστη να κινείται με το λευκό μηχανάκι του περιμετρικά του σπιτιού της 28χρονης και στη συνέχεια να φεύγει προς την αντίθετη κατεύθυνση, προς το Αστυνομικό Τμήμα. (Με βίαιο παρελθόν ο δράστης για σωματικές βλάβες, εξύβριση και κατοχή ναρκωτικών, αύριο οδηγείται ενώπιον του ανακριτή.)

«Θέλω να πάω σε ψυχιατρείο», ήταν τα πρώτα -και μοναδικά- λόγια που φέρεται να είπε ο 39χρονος στους αστυνομικούς.