Φρίκη προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας και αφορούν τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε στους Αγίους Αναργύρους το βράδυ της Δευτέρας 1/4. Μία 28χρονη άφησε την τελευταία της πνοή φέροντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο ενώ ο 38χρονος δράστης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Η γυναίκα μαζί με έναν φίλο της είχε πάει στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων για να καταγγείλει τον 39χρονο πρώην σύντροφό της επειδή τον είδε να την περιμένει έξω από το σπίτι της και φοβήθηκε.

Αφού βγήκαν από το αστυνομικό τμήμα ο φίλος της αποχώρησε. Η γυναίκα ζήτησε περιπολικό να πάει σπίτι της, της είπαν πως δεν ήταν κάποιο διαθέσιμο και να καλέσει το 100.

Βγαίνοντας από το Αστυνομικό Τμήμα συνάντησε τον δράστη που της είχε στήσει καρτέρι σε κοντινή απόσταση και της επιτέθηκε με μαχαίρι τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Ο 39χρονος πρώην σύντροφός της 28χρονης και δράστης της δολοφονίας της ο οποίος εντοπίστηκε στο σημείο τραυματισμένος και διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» συνοδεία αστυνομικών.