Σε αποκαλύψεις αναφορικά με τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου προχώρησε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης (25/1) ο δικηγόρος της οικογένειάς του, Κώστας Δημόπουλος. Επισημαίνοντας πως έχει κατασχεθεί το τηλέφωνο άλλου ατόμου και έχουν σβηστεί μηνύματα τόνισε ότι «η ιστορία δεν έχει να κάνει με χρυσό, αλλά όλα είναι εικασίες. Δεν υπάρχουν στη δικογραφία».

Αναφερόμενος στο τετράδιο του Μπάμπη, ο Κώστας Δημόπουλος μίλησε στην εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA», με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο: «Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τους είχε βοηθήσει, αλλά το σημαντικό είναι η ανάκτηση των δεδομένων. Έχει κατασχεθεί ένα άλλο τηλέφωνο και θέλουμε να δούμε για ποιο λόγο το άλλο άτομο είχε σβήσει κάποια μηνύματα. Ο άνθρωπος αυτός έχει εκτελεστεί από τα 8 μέτρα και φαίνεται πως ήταν σε αμυντική στάση. Πιστεύουμε πως υπήρχε ενέδρα. Παρασύρθηκε εκεί και ίσως η δολοφονία έχει γίνει με το δικό του όπλο. Υπάρχει ενδεχόμενο να έχει μεταφερθεί το πτώμα, αλλά αυτό θα μας το δείξει το DNA».

Τόνισε, μάλιστα, πως υπήρχε ανησυχία το τελευταίο διάστημα και από φιλικά του πρόσωπα, γιατί υπήρχε η συγκεκριμένη οφειλή του κρεοπώλη και ο Μπάμπης την είχε εκφράσει σε φίλους του.

«Και ο κρεοπώλης ήταν σε άθλια οικονομική κατάσταση. Θέλω να πιστεύω στη συμπληρωματική διαδικασία πως θα μας πει μία κουβέντα» υπογράμμισε.

Το σημείο στο Μεσολόγγι όπου βρέθηκε η σορός του Μπάμπη
Το σημείο που βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου

«Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως το κινητό και το όπλο βρίσκονται μέσα στο νερό»

«Είναι σε εκκρεμότητα τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Χθες ζητήθηκε και η συνδρομή του στρατού, καθώς οι αστυνομικοί πιστεύουν πως το κινητό και το όπλο βρίσκονται μέσα στο νερό» επισήμανε, από την πλευρά της, μιλώντας, επίσης, στο MEGA η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Σημασία έχει να βρεθεί το κινητό του θύματος, όπως και το όπλο του θύματος, που πιθανόν να είναι το όπλο της δολοφονίας. Υπάρχει ένα τετράδιο με ονόματα και οφειλές. Εξετάζονται και άλλα άτομα για περισσότερες πληροφορίες για το κίνητρο. Ο κατηγορούμενος είναι ένας. Ο κατηγορούμενος δεν μίλησε στους αστυνομικούς» σημείωσε κλείνοντας.