Για κατάθεση κλήθηκαν τα άτομα που αναγράφονταν στο τετράδιο του Μπάμπη που δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι, τη στιγμή που φέρεται να προκύπτουν ερωτήματα για το αληθινό ποσό που χρωστούσε ο κρεοπώλης.

Σύμφωνα με το Mega, ο άνδρας κρατούσε σημειώσεις με όσα άτομα είχε δανείσει λεφτά και μερικοί έχουν εμπλακεί σε υποθέσεις χρυσοθηρίας.

Έτσι, κλήθηκαν για κατάθεση, αλλά όχι ως ύποπτοι για τη δολοφονία, με βάση το ρεπορτάζ.

Επίσης, η εκπομπή Live News ανέφερε πως προκύπτουν ερωτήματα για τα λεφτά που φέρεται να χρωστούσε ο κρεοπώλης. Η οικογένεια του νεκρού αναφέρει πως έπρεπε να δώσει πίσω 17.000 ευρώ και για αυτό τον λόγο είχε τσακωθεί με τον νεκρό πριν τη δολοφονία.

Εντούτοις, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως είχε ξεπληρώσει, ενώ ο Μπάμπης σημείωσε ότι έδωσε μόνο 3.000 στον 50χρονο.

Η αποκάλυψη που έκανε ο Μπάμπης πριν εξαφανιστεί

Σημειώνεται, ότι ο Μπάμπης λίγο πριν τη μοιραία μέρα είχε μιλήσει στη μητέρα του και αποκαλύψει πως διατηρούσε τετράδιο με τα χρωστούμενα που έδινε σε φίλους και γνωστούς.

Έτσι, λίγες μέρες πριν την εξαφάνιση του, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, ο Μπάμπης έκανε κάτι που δεν συνήθιζε. Για πρώτη φορά έδειξε στη μητέρα του μια λίστα γεμάτη ονόματα και μεγάλα ποσά.

«Πρωτοχρονιά δεν το έχει ξανακάνει αυτό μου έδειξε στο κινητό και μου λέει κοίτα πόσα μου χρωστάνε και εγώ να μην έχω λεφτά. Αυτό το κακό είχε. Φιλότιμο. Κι εσύ να του ζητούσες θα σου έδινε» λέει η μητέρα του, μιλώντας στο Mega.

«Επειδή γενικά ήμουν η μόνη που του έβαζα χέρι, ίσως ήξερε ότι θα του έλεγα τι κάνεις εκεί. Δεν θα το άφηνα όπως το άφησε η μάνα μου» είχε πει η αδελφή του στην εκπομπή Live News.