Ως μια γυναίκα που «παρά το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και το γεγονός ότι κινούνταν με αναπηρικό καροτσάκι δεν το έβαζε κάτω και είχε πάθος για τη ζωή», περιγράφουν οι γείτονες τη 42χρονη Κατερίνα που δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα.

Όπως διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση η 42χρονη βρήκε ασφυκτικό θάνατο, καθώς ο πατέρας της την έπνιξε προκειμένου -όπως υποστήριξε προανακριτικά- να τη «λυτρώσει» μιας και δεν άντεχε να τη βλέπει άλλο να βασανίζεται από τη σκλήρυνση κατά πλάκας. Τη σορό της 42χρονης γυναίκας εντόπισε ο αδερφός της, καθώς δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές του κλείσεις και πήγε ο ίδιος στο διαμέρισμα της οδού Μετεώρων.

Αμέσως μετά, με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών μετέβησαν στο διαμέρισμα του 69χρονου πατέρα του στην περιοχή της Τούμπας, όπου τον εντόπισαν αιμόφυρτο στο πάτωμα της κουζίνας με τραύμα από ψαροντούφεκο που είχε προκαλέσει ο ίδιος στον εαυτό του.

Στραγγάλισε την κόρη του στο διαμέρισμά της στη Θεσσαλονίκη και προσπάθησε να αυτοκτονήσει με ψαροντούφεκο

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και εκεί διαπιστώθηκε ότι έφερε τρία τραύματα στο αριστερό ημιθωράκιο και στο επιγάστριο. Ο 69χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος από αστυνομικούς, καθώς διατάχθηκε η σύλληψή του.