Χειροπέδες σε μία 64χρονη, γόνο πολύ γνωστής οικογένειας των Αθηνών, πέρασαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας (23/10) αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της ΓΑΔΑ καθώς ήταν φυγόποινη για πλήθος καταδικαστικών αποφάσεων.

Πιο αναλυτικά, σε βάρος της εκκρεμούσαν συνολικά 22 καταδικαστικές αποφάσεις για αδικήματα όπως: παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών και μη καταβολή εργατικών εισφορών. Η 64χρονη έχει καταδικαστεί σε 24 έτη και 11 μήνες φυλάκισης, ενώ της έχει επιβληθεί και χρηματική ποινή ύψους 38.800 ευρώ. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την εντόπισαν και τη συνέλαβαν στο Παλαιό Ψυχικό και την οδήγησαν στη ΓΑΔΑ.

Γόνος πολύ γνωστής οικογένειας των Αθηνών, η 64χρονη έπεσε έξω επιχειρηματικά, ενώ φέρεται να είχε εκδώσει πλήθος ακάλυπτων επιταγών. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων, το πρωί της Τρίτης (24/10) θα οδηγήσουν την συλληφθείσα ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε ότι η 64χρονη ήταν παντρεμένη με έναν πολύ γνωστό δημοσιογράφο με θητεία σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.