Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου συνέλαβαν έναν ημεδαπό άνδρα σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, καθώς αφαίρεσε περίπου 11.000 ευρώ και άλλα αντικείμενα από όχημα. Ωστόσο, αυτό που δεν περίμεναν οι αστυνομικοί ήταν η… εξέλιξη: ο άνδρας είχε κάψει το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ilia.news, ο κατηγορούμενος το μεσημέρι της Δευτέρας (18/9) εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη απουσία ημεδαπού άνδρα, αφαίρεσε από φορτηγό όχημα του τελευταίου, το χρηματικό ποσό των 10.800 ευρώ, έξι τραπεζικές κάρτες, ένα κινητό τηλέφωνο, έγγραφα και κλειδιά.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε μεθοδική έρευνα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση της κλοπής και την ταυτοποίηση του κατηγορούμενου.

Έκρυψε 2.500 στον απορροφητήρα και τα άλλα τα έκαψε

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί χθες το πρωί στην οικία του κατηγορούμενου, βρήκαν και κατέσχεσαν 2.580 ευρώ, επιμελώς κρυμμένα σε σωλήνα του απορροφητήρα, τα οποία στη συνέχεια αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Παράλληλα, ο κατηγορούμενος υπέδειξε στους αστυνομικούς υπαίθριο χώρο σε περιοχή του Πύργου, όπου είχε αποκρύψει μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία κατέστρεψε με πρόκληση πυρκαγιάς, ανέφερε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.