Το αυτοαποκαλούμενο δημοκρατικό πατριωτικό κίνημα «Νίκη» μέχρι και πριν από λίγες εβδομάδες δεν ανιχνευόταν καν στις δημοσκοπήσεις, ωστόσο κατάφερε να εισέλθει στη Βουλή λαμβάνοντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό του 3,69% και αποσπώντας 192.066 ψήφους. Λογικό είναι λοιπόν η πλειοψηφία των πολιτών να μην γνωρίζει τις θέσεις που πρεσβεύει, κάποιες εκ των οποίων θεωρούνται ακραίες και τώρα φροντίζει να τις… κρύψει κάτω από το χαλάκι.

Ειδικότερα, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής το καταστατικό τροποποιήθηκε ώστε το εν λόγω συντηρητικό κόμμα με επικεφαλής τον θεολόγο Δημήτρη Νατσιό που δίνει έμφαση στις ορθόδοξες χριστιανικές παραδόσεις, όπως σημειώνει, να μην δείξει τόσο εμφατικά θέσεις που μπορεί να προκαλέσουν συζητήσεις.

Αν είσαι μασόνος δεν μπορείς να γίνεις μέλος του κόμματος

Καταρχάς μέχρι πρότινος η Νίκη υποστήριζε πως για να γίνει κάποιος μέλος της, δεν μπορεί να είναι μασόνος, «γιατί η ιδιότητα του τέκτονα σημαίνει τη μη αποδοχή της Ελληνορθόδοξης Παράδοσης, ή τον ασπασμό ιδεών ή πρακτικών αντίθετων με την Ελληνορθόδοξη Παράδοση». Βάσει του ισχύοντος καταστατικού: «Ως μέλος του Kινήματος μπορεί να εγγραφεί οποιοσδήποτε Έλληνας στην καταγωγή, ή αποδεδειγμένος φιλέλληνας, άνω των 18 ετών, ο οποίος δεν έχει στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα και υπό την προϋπόθεση ότι αποδέχεται τις διακηρυγμένες αρχές του Κινήματος και σέβεται τον Ελληνορθόδοξο χαρακτήρα του Έθνους-κράτους. Η ένταξη στο Κίνημα γίνεται μόνο ατομικά. Δεν είναι αποδεκτά ως μέλη της ΝΙΚΗΣ πρόσωπα, τα οποία έχουν θητεύσει σε κυβερνήσεις ή έχουν συμμετάσχει σε ψηφοφορίες του εθνικού κοινοβουλίου ή της ευρωβουλής ή έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα για πράξεις αντίθετες προς την ηθική του Κινήματος. Δεν γίνονται επίσης αποδεκτά ως μέλη πρόσωπα, τα οποία δεν αποδέχονται την Ελληνορθόδοξη Παράδοση ή ασπάζονται ιδέες ή πρακτικές αντίθετες με αυτήν».

«Δεν υιοθετούμε»

Στην ιστοσελίδα του κόμματος φιλοξενούνται άρθρα που αφορούν τους Εβραίους, τους προδότες πολιτικούς, τη χρήση εμβρυϊκών κυτταρικών σειρών για την ανάπτυξη εμβολίων, για την «πρωτεΐνη ακίδα του κορονοϊού Sars-CoV-2 που είναι νευροτοξική και εξασθενεί τους μηχανισμούς επιδιόρθωσης του DNA» και για πολλά άλλα. Το κίνημα μπορεί να υιοθετεί τις συγκεκριμένες απόψεις ωστόσο, σπεύδει παράλληλα να διευκρινίσει και πως… δεν τις υιοθετεί κατ’ ανάγκην.

Ξεκάθαρα κατά των αμβλώσεων

Για τις αμβλώσεις όμως έχει πιο σαφή θέση. Όπως γράφει: «Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα “NIKH” χαιρετίζει με ικανοποίηση και αισιοδοξία την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των Η.Π.Α. η οποία ανέτρεψε την σχετική απόφαση στην υπόθεση “Roe v. Wade”, που αναγνώρισε ως συνταγματικό δικαίωμα της γυναίκας την άμβλωση, παραβλέποντας τα δικαιώματα του κυοφορούμενου ανθρώπου. Η ως άνω ανατραπείσα, σκοταδιστική και βάναυση απόφαση, επηρέασε ιδεολογικά ολόκληρα κινήματα στην Δύση και οδήγησε στη δολοφονία εκατομμυρίων εμβρύων στον σκοτεινό βωμό της επίκλησης επίπλαστων δικαιωμάτων. Μέχρι και σήμερα είναι αμέτρητα τα κοινωνικά δράματα, με θύματα τα κυοφορούμενα έμβρυα, τις ίδιες τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες. Η Ελλάδα το 1986 προχώρησε την νομιμοποίηση των εκτρώσεων, παρασυρμένη από την ιδεολογική ηγεμονία των επίπλαστων δικαιωμάτων. Ένα νομοθέτημα-όνειδος για την Ελλάδα του Πνεύματος, της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, της Ζωής και της Αγάπης για τον άνθρωπο, το οποίο σήμανε την πνευματική και δημογραφική κατάρρευση της χώρας».

Ολέθρια τα αποτελέσματα της σεξουαλικής αγωγής

Την ίδια ώρα, για την Νίκη, η σεξουαλική αγωγή «έχει αποδεδειγμένα καταγράψει ολέθρια αποτελέσματα για τον ψυχισμό των παιδιών σε όσες χώρες εφαρμόστηκε, με έκρηξη των φαινομένων κακοποιήσεων και ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης ανηλίκων. Στην Ελλάδα βεβαίως καμία κυβέρνηση δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να λογοδοτήσει για το αν καλλιεργεί την αρετή ή την ανηθικότητα των πολιτών της. Ιδιαιτέρως από την τωρινή κυβέρνηση, δεν θα το αναμέναμε».

Και συνεχίζει: «Υπήρξε εισήγηση για την ασφαλιστική κάλυψη προστατευτικών σκευασμάτων (PrEP) για την έκθεση στον ιό HIV της επἰκτητης ανοσοανεπάρκειας (AIDS). Μία τέτοια εισήγηση επιβεβαιώνει ότι αυτό είναι αίτημα ιδιαιτέρως των ΛΟΑΤΚΙ. Δεν είναι κρυφή η σύνδεση ΛΟΑΤΚΙ και AIDS».

Επιλογή η ομοφυλοφιλία

Για το κόμμα, η ομοφυλοφιλία είναι επιλογή και όχι κάποια βιολογική πραγματικότητα. Όπως αναφέρει: ««Με εξαίρεση απειροελάχιστες γονιδιακές διαταραχές που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με αυτή τη μόδα της εποχής, η ομοφυλοφιλία είναι κατ’ εξοχήν επιλογή και όχι βιολογική πραγματικότητα. Όλοι όσοι ήλπιζαν επί δεκαετίες ότι θα ανακαλύψουν το γονίδιο της ομοφυλοφιλίας διαψεύστηκαν…». Για την Νίκη, ο εκφυλισμός του θεσμού της οικογένειας, όπως απορρέει «από τη σχεδιαζόμενη νομοθετική αποστασία της κυβέρνησης, δεν είναι μόνο μία αποστασία από τα αυτονόητα του Συντάγματος, αλλά ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου και για το μέλλον. Οι εισηγητές της καθ ’όλα απαράδεκτης αυτής νομοθεσίας, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι προασπίζονται τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, σήμερα μιλούν για τα δικαιώματα των «Λ» (λεσβιών) και των «Ο» (ομοφυλοφίλων). Αύριο είναι πιθανόν να ζητήσουν ρύθμιση της οικογένειας και για τους «Α» (αμφιφυλόφιλους); Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αιτηθούν την πολυγαμία; Τί πιο απλό από το «Γονέας 1» και «Γονέας 2» να τεθεί και «Γονέας 3»; Ας τοποθετηθούν ειλικρινά».

Οι ξενοφοβικές θέσεις

Ιδιαίτερη έμφαση δίνει στο δημογραφικό, καθώς η Νίκη υποστηρίζει ότι: «Το ξερίζωμα του γηγενούς πληθυσμού της πατρίδας μας και η βίαιη υποκατάστασή του από εντελώς ξένο (από απόψεως πολιτισμού, καταγωγής, θρησκείας, γλώσσας) πληθυσμό δεν είναι καινούρια ιδέα. Επί δεκαετίες, κατά συρροήν παραβιάζονται τα σύνορά μας από παράνομους απρόσκλητους εποίκους, στους οποίους επιπλέον χαρίζεται ευτελώς η ελληνική ιθαγένεια. Οι τελευταίοι, ουδεμία σχέση έχουν με κατατρεγμένους δυστυχείς πρόσφυγες, απέναντι στους οποίους η ιερή ελληνική φιλοξενία είναι μέρος της Παράδοσής μας… Εγκαθιστούν, με τη σιωπηρή συνενοχή ή και ευλογία του πολιτικού συστήματος, σκληροπυρηνικά γκέτο στον τόπο προορισμού τους, επιβάλλοντας την ισλαμική σαρία, άκρως επικίνδυνες υγειονομικές συνήθειες, και την αδιανόητη για ευρωπαϊκές νοοτροπίες ζωή των χωρών, από τις οποίες δήθεν τρέχουν να ξεφύγουν».

Covid 19: «Ο ιός της διχόνοιας»

Όσον αφορά τον τομέα της υγείας και τα πολυσυζητημένα εμβόλια που αφορούσαν την καταπολέμηση του «ιού της διχόνοιας», όπως χαρακτηρίζει τον κορονοϊό, η Νίκη στις θέσεις της αναφέρει πως: «Ο εμβολιασμός είναι ένα σημαντικό επίτευγμα της επιστήμης και έχει σώσει εκατομμύρια ζωές. Εξίσου αναμφισβήτητα, καινοφανή εμβόλια για τον COVID-19 προβληματίζουν πολλούς καλοπροαίρετους, έχοντας θεμελιώδεις διαφορές από όσα παραδοσιακά γνωρίζαμε περί των εμβολίων:

Η εμπορική διάθεσή τους, με «προσωρινή και υπό όρους» έγκριση του ευρωπαϊκού οργανισμού φαρμάκων (ΕΜΑ), συνοδεύεται από πρωτοφανές ντόμινο αποποίησης νομικών ευθυνών εκ μέρους φαρμακοβιομηχανιών, κυβερνήσεων, ιατρικών συλλόγων, επιστημονικών επιτροπών. Τελικά, μόνος υπεύθυνος για πιθανές παρενέργειες είναι ο υγιής πολίτης που καλείται να εμβολιαστεί! Τέτοια μετακύλιση ευθύνης συναντάται μόνο σε απελπισμένους ασθενείς και σε πειραματόζωα.

Τα ΜΜΕ έχουν ευρέως αναφέρει συντριπτικά ποσοστά αβίαστης άρνησης εμβολιασμού εκ μέρους ιατρών και νοσηλευτών, επιβεβαιώνοντας τον προβληματισμό.

Το Συμβούλιο της Ευρώπης αποφάσισε (ψήφισμα 2361, 27/1/21 και 2383 22/6/21) ότι για τα εμβόλια Covid-19, τα κράτη-μέλη οφείλουν να ενημερώνουν τους πολίτες τους ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πρέπει να υποστεί πίεση με πολιτικά, κοινωνικά ή άλλα μέσα, προκειμένου να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμεί – και περαιτέρω, ότι κανείς δεν θα υποστεί διακρίσεις επειδή δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία του ή διότι δεν θέλει να εμβολιαστεί. Ωστόσο, η κυβέρνηση με έναν ανεξήγητα μανιώδη τρόπο επιμένει να διχάζει τον λαό και να σπέρνει το μίσος απέναντι σε όσους δεν επιθυμούν τον εμβολιασμό. Περαιτέρω, εμβόλιο που δεν εγγυάται τη μη μετάδοση του ιού και τη μη νόσηση, δε νοείται να παρέχει πιστοποιητικά ασυλίας στη δημόσια υγεία. «Ασφάλεια»; Ίσως, αν και παροδική. «Ελευθερία;» Σίγουρα όχι».

Τέλος, στη ενότητα που αναφέρει «τι θα έκανε η Νίκη ως κυβέρνηση» επί του θέματος διαβάζουμε πως: «Θα μας ήταν αδιανόητο ως Κυβέρνηση να στοχεύουμε στον ψυχαναγκασμό των συμπολιτών και των παιδιών μας σε ιατρικές πράξεις, στερώντας τους από τον βιοπορισμό ή την πρόσβαση σε πνευματικά ή υλικά αγαθά, με πρόσχημα το «καλό των άλλων» – παρανοϊκή ιδεοληψία απέναντι σε νόμιμους, φορολογούμενους, υγιείς πολίτες!».