Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου, δήλωσε:

«Το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου επιβεβαίωσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την επιθυμία των συμπολιτών μας να προχωρήσει η Ελλάδα, σταθερά, τολμηρά μπροστά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας. 

Σας ευχαριστώ όλες και όλους μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη σας και τη δυνατότητα που μου δίνετε να σας εκπροσωπώ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η στήριξή σας μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να δουλεύω ακόμη πιο προσηλωμένη στους κοινούς μας στόχους. 

Η εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου είναι ακόμη πιο κρίσιμη για να δώσει στη Νέα Δημοκρατία την αυτοδυναμία και μια ισχυρή πλειοψηφία που θα της επιτρέψει να κάνει τις μεταρρυθμίσεις που ζητά η κοινωνία 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αφανείς ήρωες του προεκλογικού αγώνα, που για εμάς διαρκεί 4 χρόνια (όσο η θητεία), τους συνεργάτες μου που ήταν δίπλα μου σε αυτή την απαιτητική διαδρομή δουλεύοντας ασταμάτητα, συμβάλλοντας ουσιαστικά στο παραγόμενο έργο, με αγάπη και επιμονή, πείσμα και αποφασιστικότητα για να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε όλα όσα αναλάβαμε και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας. 

Στήριγμα μου η οικογένεια μου. Πηγή δύναμης ο άνθρωπος μου, οι γονείς μου, η αδελφή μου, συγγενείς και αληθινοί φίλοι.»