Πρώτη φορά που συμμετείχε η Σία Κοσιώνη σε ντιμπέιτ ήταν όταν ήταν 29 ετών. Απόψε, η δημοσιογράφος, εκπροσωπεί τον ΣΚΑΪ και θα συμμετάσχει στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών στην ΕΡΤ το οποίο θα ξεκινήσει στις 21:00 στην ΕΡΤ.

Η Σία Κοσιώνη, λίγο μετά τις 19:30 έφτασε στο Ραδιομεγάρο της ΕΡΤ και τα φλας άστραψαν. Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ επέλεξε να φορέσει ένα πράσινο κουστούμι το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο και λευκές γόβες.

«Ένα ντιμπέιτ έχει πάντα ενδιαφέρον ακόμα και αποστειρωμένο. Δουλειά μου να ασκήσω τα δημοσιογραφικά μου καθήκοντα μέσα στο προκαθορισμένο πλαίσιο και να πω τις αγωνίες των πολιτών. Οι δημοσιογράφοι σήμερα είμαστε η φωνή των πολιτών. Ελπίζω να τους ικανοποιήσουμε έστω και μέσα στα στενά πλαίσια. Την ουσία θα προσπαθήσουμε να τη δώσουμε με σωστά ερωτήματα και ελπίζω να μπορέσουμε να την αποδώσουμε μέσα από τις απαντήσεις τους οι πολιτικοί αρχηγοί» είπε η Σία Κοσιώνη στους δημοσιογράφους πριν μπει στο Ραδιομέγαρο.

Δείτε τις φωτογραφίες του Newsbeast:

Δείτε βίντεο της ΕΡΤ:

Λίγα λεπτά μετά την Σία Κοσιώνη, στο Ραδιομεγάρο έφτασε και η Ράνια Τζίμα η οποία εκπροσωπεί το Mega. Φορώντας ένα μαύρο κοστούμι με λευκές λεπτομέρειες και μαύρες γόβες, η δημοσιογράφος έκανε και εκείνη με την σειρά της δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

«Μπαίνουμε μέρα θα βγούμε νύχτα. Μεγάλη διαδικασία ελπίζω και ωφέλιμη. Κάνοντας την προετοιμασία κατάλαβα ότι είναι στενός ο κορσές που μας έχουν φορέσει. Να καταφέρουμε να ανοίξουμε το πλαίσιο, είναι δύσκολο να κάνουμε τη δουλειά μας με όρους που δεν ορίζουμε
καθόλου»
σχολίασε η Ράνια Τζίμα κατά την είσοδο της στο Ραδιομέγαρο.

Δείτε τις φωτογραφίες του Newsbeast: