Την εκ νέου σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ζητά με επιστολή του προς το Κοινοβούλιο το ΚΚΕ, προκειμένου να διερευνηθεί το θέμα της καταστροφής των αρχείων της ΕΥΠ για τις υποθέσεις παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη, αλλά και τις καταγγελίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Χρήστου Σπίρτζη περί παρακολούθησής του από το κακόβουλο λογισμικό Predator.

Ο Περισσός ζητά επίσης να κληθούν στην επιτροπή εκπρόσωποι των παρόχων τηλεφωνίας, ΟΤΕ, VODAFONE, WIND, OTEGLOBE, στο πλαίσιο των καταγγελιών που έχει κάνει για συνακροάσεις στο τηλεφωνικό του κέντρο.

Το ΚΚΕ ζητά να κληθούν στην επιτροπή οι: Θ. Δεμίρης (διοικητής ΕΥΠ), Β. Βλάχου (εισαγγελέας για την ΕΥΠ), Ράμος (πρόεδρος ΑΔΑΕ), και οι εκπρόσωποι παρόχων, Μέγας Κωνσταντίνος (Executive Director Επιχειρησιακής Ασφάλειας και Συνέχειας), Λεμονιάς Ευάγγελος (Προϊστάμενος Τμήματος Παρακολούθησης Συστημάτων και Διαχείρισης Περιστατικών Ασφαλείας Ομίλου ΟΤΕ), Διαμαντόπουλος Γεώργιος , Πανάγος Κωνσταντίνος, Κρόγκος Πέτρος, Σύρμαλης Αναστάσιος.