Θέση για την κόντρα που υπάρχει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και τον Στέλιο Κούλογλου πήρε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο γραμματέας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κλήθηκε να σχολιάσει την κόντρα του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας και του Ευρωβουλευτή.

Ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε στον κ. Κούλογλου που είχε πει ότι έχει σοβαρότερα πράγματα να κάνει από το να ασχοληθεί με τον κ. Πολάκη. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο Δημήτρης Τζανακόπουλους τόνισε ότι «θα έπρεπε να σας πω και εγώ ότι έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω από το να σχολιάζω τα σχόλια του κ. Κούλογλου», ήταν αρχικά τα λόγια του.

«Δεν μπορώ να κατανοήσου το νόημα πίσω από αυτή την κίνηση. Θα πρέπει να σας απαντήσει ο κ. Κούλογλου. Η ουσία είναι ότι πολλοί αρέσκονται να βλέπουν την πολιτική σαν ποδοσφαιρικό ματς. Για εμένα αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασαν δυο εκ διαμέτρου αντίθετα πολιτικά σχέδια που αναφέρονται σε εντελώς διαφορετικά κοινωνικά συμφέροντα», πρόσθεσε.

Στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100.3

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του SKAI.gr με τους Δημήτρη Οικονόμου και Εύα Αντωνοπούλου

Posted by Dimitris Tzanakopoulos – Δημήτρης Τζανακόπουλος on Tuesday, September 21, 2021

Νωρίτερα ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Kontra μεταξύ άλλων είχε πει: «Εκθέτει τον ίδιο του το εαυτό, αλλά η πολιτική δεν είναι αρένα για να μιλάμε για ισοπαλίες. Όλα αυτά κινούνται στη σφαίρα μιας κακής ποιότητας δημοσιογραφίας», ήταν τα λόγια του.