Την ακύρωση προγραμματισμένης ομιλίας του Μάκη Βορίδη στην Παλλήνη προκάλεσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της συλλογικότητας «Ρωγμές» και μελών της Νεολαίας της ANT.AΡ.ΣΥ.Α.

Σχεδόν 30 άτομα ήταν συγκεντρωμένα στον χώρο όπου θα εμφανιζόταν ο υπουργός Υγείας και Υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Αττικής και με πανό και συνθήματα περίμεναν να τον υποδεχθούν.

Οι συνεργάτες του Μάκη Βορίδη τον ενημέρωσαν τηλεφωνικώς για την κατάσταση στην περιοχή και αποφασίστηκε να μην δώσει το «παρών» και να ακυρωθεί η συγκέντρωση, όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα zwpallini.gr.

Οι συγκεντρωμένοι περίμεναν τον Μάκη Βορίδη με πανό και συνθήματα, μεταξύ των οποίων: «Και τώρα και πάντα όπως το 40’, την φτώχεια και τον φασισμό θα πολεμούμε πάντα», «Βορίδης Βορίδης-Μπαλτάκος και Χρυσή Αυγή, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί» και «Φασίστα Βορίδη, φασίστα Βορίδη δεν μας σταματάς, το μέλλον ανήκει στον κόσμο της δουλειάς».

Επίσης, μοιράστηκε φυλλάδιο με κείμενο για την Πρωτοβουλία, με τίτλο «Φασίστες με γραβάτες ή χωρίς, την τελική απάντηση θα δώσουμε εμείς».

Το φυλλάδιο που μοιράστηκε έγραφε:

«Στην Παλλήνη έφτασε σήμερα ο ‘’τσεκουράτος’’ Βορίδης για να πραγματοποιήσει προεκλογική συζήτηση σε κλειστό φυσικά χώρο και χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα στην περιοχή. Ο ίδιος ως πρώην υπουργός Υγείας συνυπέγραψε στη δημιουργία μιας τεράστια ζώνης υγειονομικής φτώχειας και αποκλεισμού των ανασφάλιστων ανθρώπων από στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική φροντίδα, εξαθλίωσε (μισθολογικά και εργασιακά) το προσωπικό του ΕΣΥ και οδήγησε τα δημόσια νοσοκομεία αλλά και το προσωπικό τους στα όρια της κατάρρευσης. Εκφραστής της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης συμμετείχε στο βίαιο κλείσιμο των ψυχιατρείων και με συγκεκριμένο σχέδιο για τον ‘’τεμαχισμό’’ τους στα γενικά νοσοκομεία με ότι μπορεί συνεπάγεται αυτό!

Δεν είναι λίγες οι φορές που στην προσπάθειά του να τσιμπήσει χρυσαυγίτικους ψήφους και χειροκροτήματα ακροδεξιών έχει εξαπολύσει επίθεση στην αριστερά και στον πληττόμενο λαό που αγωνίζεται και παλεύει για την αξιοπρέπεια και τις ανάγκες του. Οι απολύσεις και η διάλυση της δημόσιας υγείας και συνολικά οι πολιτικές της εξαθλίωσης του κεφαλαίου πάνε μαζί με τον αντιδημοκρατικό ολοκληρωτισμό που θέλουν να μας επιβάλουν οι Βορίδηδες σήμερα. Οι λογικές αυτές όμως δεν χωράνε ούτε στην Παλλήνη, ούτε πουθενά! Θα μας βρίσκουν μπροστά τους σε κάθε προσπάθεια τους να μαυρίζουν τις ζωές μας!».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.