«Να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των τελευταίων ετών»

Αρβανιτόπουλος: Οι πολίτες την Κυριακή πρέπει να ψηφίσουν ΝΔ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
22:21
22/01/2015
«Να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των τελευταίων ετών»
3
loading

Οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν την Κυριακή, την ΝΔ, για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες και οι κόποι των τελευταίων χρόνων, τονίζει ο απερχόμενος υπουργός Παιδείας και υποψήφιος με την ΝΔ στην Α’ περιφέρεια του Πειραιά, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος επισημαίνει στην συνέντευξη του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως «φτάσαμε ένα βήμα πριν βγούμε από το μνημόνιο, έχουμε ήδη βγει από το τούνελ της ύφεσης, έχοντας πια θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης» ενώ, αναφερόμενος στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει ότι «πρόκειται για ένα συνονθύλευμα ανέφικτων προτάσεων και υποσχέσεων που δεν είναι τεκμηριωμένες. Και κυρίως δεν μας λένε που θα βρουν τα λεφτά».

Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα των εκλογών, ο κ. Αρβανιτόπουλος αναφέρει ότι η ΝΔ αν είναι πρώτο κόμμα θα συνεργαστεί με «όσα κόμματα δεν έχουν θέσεις που διακινδυνεύουν τον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας και κόμματα που είναι προσανατολισμένα στις μεταρρυθμίσεις» [..] «και όχι με κόμματα που έχουν πρόγραμμα, με το οποίο θα μας γυρίσουν στο παρελθόν από το οποίο θέλουμε να ξεφύγουμε», όπως λέει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος, αναφερόμενος στις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για αναθεώρηση των συμβάσεων για το λιμάνι του Πειραιά, επισημαίνει ότι «αν υπάρξει οποιαδήποτε αναθεώρηση των συμβάσεων με την COSCO, θα χαθούν θέσεις εργασίας» και προσθέτει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά μας λέει να διώξουμε τους επενδυτές».

«Εμείς, τονίζει ο κ. Αρβανιτόπουλος «είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι στην τόνωση της επιχειρηματικότητας και την προσέλκυση των ξένων επενδύσεων. Το παράδειγμα της COSCO στον Πειραιά, που είναι μια σοβαρή επένδυση και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να την διακινδυνεύσουμε».

Τέλος σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση των νόμων για την παιδεία, ο κ. Αρβανιτόπουλος, που είναι καθηγητής Πανεπιστήμιου, χαρακτηρίζει τις θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «καταστροφικές», που, όπως λέει, «έρχονται να διαλύσουν όλες τις προσπάθειες εκσυγχρονισμού, μεταρρυθμίσεων, αναβάθμισης και ανάταξης του εκπαιδευτικού συστήματος που έγιναν τα τελευταία χρόνια, από το 2004 επί υπουργίας της κας Μ. Γιαννάκου ως σήμερα».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar panos

  Δυστυχώς ήδη έχουν πάει χαμένες αφού γέμισαν τους λογαριασμούς της εγχώριας και ξένης ελίτ ενώ το χρέος της χώρας αντί να μειωθεί πήγε στο θεό.

 2. avatar bigakis

  Μπαρμπα πολιτικέ, είμαι παντελώς εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πάνω απο όλα απεχθάνομαι τους μικρούς αυτόκλητους σωτήρες σαν και την πάρτη σου που θεωρουν ότι έχουν το δικαίωμα να μας πουν τι πρέπει να κάνουμε.
  Συνέχισε έτσι ασήμαντε πολιτικέ. Δείχνεις το επίπεδό σου. Το υλικό απο το οποίο είσαι φτιαγμένος.

  1. avatar rodostavros

   Διαβάζω, “ Μπαρμπα πολιτικέ…,…μικρούς αυτόκλητους σωτήρες σαν και την πάρτη σου που θεωρουν ότι έχουν το δικαίωμα να μας πουν τι πρέπει να κάνουμε.…”!!! Επίσης, “…Συνέχισε έτσι ασήμαντε πολιτικέ. Δείχνεις το επίπεδό σου. Το υλικό απο το οποίο είσαι φτιαγμένος.…”
   Υποθέτω, ότι ο συγκεκριμένος αναγνώστης, δεν έχει εκφράσει πουθενά την άποψή του!!! Εκτός και εαν θεωρεί τον εαυτό του, αυτόκλητο σωτήρα. Επίσης, δε στοιχειοθετεί και την άποψή του, όταν έχει, διότι δείχνει το επίπεδό του (υποτιμητικά εκφραζόμενος)!
   Καλό είναι να λέμε την άποψή μας, χωρίς τυφλή και γενικευμένη αντιπάθεια, χωρίς να ξέρουμε το γιατί.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει