Στο βήμα της Βουλής είναι, αυτή την ώρα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αναφορικά με τη συζήτηση για το εργασιακό νομοσχέδιο.

Ο πρωθυπουργός, σχολιάζοντας τα όσα είπε νωρίτερα από το βήμα η Φώφη Γεννηματά, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής: «Άκουσα ένα κρεσέντο μηδενισμού, αφορισμού με αναμάσημα ξεπερασμένων κλισέ. Όλα μαύρα στη χώρα, όλα μαύρα στο νομοσχέδιο. Είχα την εντύπωση πως δεν άκουγα εσάς, αλλά τον κ. Τσίπρα. Αλλά μεταξύ του πρωτότυπου και του αντιγράφου, πάντα οι πολίτες θα επιλέγουν το πρωτότυπο».

Γεννηματά: Κύριε Μητσοτάκη, δώστε μας εξηγήσεις για το εμβόλιο AstraZeneca

Νωρίτερα, η Φώφη Γεννηματά κάλεσε τον πρωθυπουργό να δώσει εξηγήσεις για τα όσα συνέβησαν με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Συγκεκριμένα, μιλώντας από το βήμα του κοινοβουλίου η πολιτική αρχηγός άφησε να εννοηθεί ότι η χορήγηση του εμβολίου σε ηλικιακές ομάδες για τις οποίες δεν ήταν ενδεδειγμένο οφείλεται στην προσπάθεια της κυβέρνησης να προχωρήσει το πρόγραμμα του εμβολιασμού το οποίο όπως είπε δεν προχωρά όπως έπρεπε.

Σε κάθε περίπτωση ο πρωθυπουργός, τόνισε η κ. Γεννηματά, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τη σύγχυση που έχει δημιουργηθεί στους πολίτες οι οποίοι δικαιολογημένα ανησυχούν. Όπως τόνισε, ο εμβολιασμός προϋποθέτει την εμπιστοσύνη των πολιτών που δοκιμάζεται με δική σας ευθύνη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.