«Κανέναν δεν πτοούν οι υποστηρικτές τρομοκρατών-δολοφόνων και οι θρασύδειλοι τραμπούκοι που μάχονται την ελευθερία και τη Δημοκρατία.

Οι θεσμοί και ο κοινοβουλευτισμός δεν εκβιάζονται» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις παρεμβάσεις που δέχτηκαν σήμερα τα γραφεία της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτού Σερρών Φωτεινής Αραμπατζή, καθώς και της βουλευτού Α’ Θεσσαλονίκης, Άννας Ευθυμίου.

Μπογιές και τρικάκια στο πολιτικό γραφείο της βουλευτού της ΝΔ Άννας Ευθυμίου

Άγνωστοι επιτέθηκαν στο πολιτικό γραφείο της βουλευτού Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Άννας Ευθυμίου, πέταξαν μπογιές στην είσοδο, τρικάκια και τοποθέτησαν κόλλα στην κλειδαριά, αναφέρει το ΑΠΕ.

Το πολιτικό γραφείο βρίσκεται στον 8ο όροφο οικοδομής στην οδό Τσιμισκή και η επίθεση έγινε αντιληπτή στις 9 το πρωί, όταν οι συνεργάτες της βουλευτού πήγαν να ανοίξουν το γραφείο και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

«Είναι η τρίτη φορά σε 8 μήνες που αναρχικοί επιτίθενται στο πολιτικό μου γραφείο. Είναι μια θρασύδειλη πράξη που πιστεύω καταδικάζεται από το σύνολο του πολιτικού κόσμου και τους δημοκρατικούς πολίτες», δήλωσε η κ. Ευθυμίου και συνέχισε: «Προσωπικά θα συνεχίσω ενεργά να ασκώ τα καθήκοντα μου με συνέπεια, ευσυνειδησία και ευθύνη».

Σέρρες: Δικογραφία και έρευνα για την επίθεση με μπογιές και συνθήματα στο γραφείο της Φ.Αραμπατζή

Δικογραφία κατά αγνώστων σχηματίσθηκε σήμερα το πρωί για την επίθεση με μπογιές και συνθήματα στο πολιτικό γραφείο της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Φωτεινής Αραμπατζή, στην πόλη των Σερρών.

Εξωτερικά του πολιτικού της γραφείου της κ. Αραμπατζή έγραψαν άγνωστοι συνθήματα «Λευτεριά στον Κουφοντίνα, Ντόρα το ‘89 έγινε μισή δουλειά», ενώ έριξαν μαύρη μπογιά στην είσοδο του πολιτικού της γραφείου. Στο χώρο έσπευσαν αστυνομικοί και η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζεται.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών η κ. Αραμπατζή έκανε λόγο για «χυδαία και καταδικαστέα ενέργεια που προσβάλει το δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών» και ζήτησε από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα να καταδικάσει το κείμενο των 15 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα καθώς και ενέργειες, όπως η σημερινή επίθεση στο γραφείο της.

Η δημοσιοποίηση του γεγονότος έγινε, το πρωί, από την ίδια την Υφυπουργό με ανάρτησή της σε προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταδικάζοντας την επίθεση. Χαρακτηρίζει προκλητικά και χυδαία τα συνθήματα , υποστηρίζοντας πως «δεν υπάρχει συγχωροχάρτι στην τρομοκρατία, δεν υπάρχει συγχωροχάρτι στους αμετανόητους δολοφόνους».