Πανηγυρισμοί νίκης στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού Μώραλη

Καπνογόνα και κορναρίσματα συμπληρώνουν το εορταστικό κλίμα


ΠΟΛΙΤΙΚΗΕΚΛΟΓΕΣ 2014
22:11
25/05/2014
Πανηγυρισμοί νίκης στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού Μώραλη
2
loading

Φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Γιάννη Μώραλη, κρατώντας σημαίες με το λογότυπο του συνδυασμού - αλλά και ερυθρόλευκες σημαίες του Ολυμπιακού- οι υποστηρικτές του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» έχουν αρχίσει, ήδη, τους πανηγυρισμούς για τη διαγραφόμενη επικράτησή του στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Τις εκδηλώσεις θριάμβου, συνοδευόμενες καπνογόνα και κορναρίσματα, στο εκλογικό κέντρο του Γιάννη Μώραλη πυροδότησε η δήλωση του νυν δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου, με την οποία ουσιαστικά προανήγγειλε την ήττα του, με βάσηγ την ενημέρωση που είχε από τη μέχρι στιγμής καταμέτρηση των ψήφων.

Οι συγκεντρωμένοι στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη, παρακολούθησαν από τις τηλεοπτικές οθόνες που έχουν τοποθετηθεί στο κέντρο τη δήλωση του Βασίλη Μιχαλολιάκου. Οι όποιες αμφιβολίες αναφορικά με την νίκη του Γιάννη Μώραλη, διαλύθηκαν μετά τη δημόσια οποθέτηση παραδοχής της ήττας του από τον κ. Μιχαλολιάκο.

Αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» και άνθρωποι του αθλητισμού, όπως ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλος, βρίσκονται ανάμεσα στον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί, κοντά στην πλατεία Τερψιθέας, στον Πειραιά, εν αναμονή της κοινής άφιξης του Γιάννη Μώραλη και του ιδιοκτήτη και προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Anarxikos

    Είναι γνωστόν πως ολυμπιακός[...]

  2. avatar Chuck Norris

    Συγχαρητήρια! Επόμενος δήμαρχος Πειραιά ο Τάκης Τσουκαλάς. Αντε γεια!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει