Οι Βασίλης Μιχαλολιάκος και Γιάννης Μώραλης «έχουν μαζέψει στα ψηφοδέλτιά τους ό,τι πιο φθαρμένο», δήλωσε το πρωί της Δευτέρας στο Mega ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας, καλώντας παράλληλα τους πολίτες να ψηφίσουν με πνεύμα αλλαγής.

Σε ερώτηση εάν είναι ο Β. Μαρινάκης που «κάνει κουμάντο» στο συνδυασμό του Γ. Μώραλη, o υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Το λέει όλος ο κόσμος», ενώ πρόσθεσε ότι ο κ. Μαρινάκης είναι Πειραιώτης, ενώ ο κ. Μώραλης όχι.

Ο κ. Δρίτσας διερωτήθηκε αν έχουν ενδιαφερθεί για την πόλη, εάν συμμετέχουν σε διαδικασίες που αφορούν τον Πειραιά και εάν έχουν δώσει δείγμα γραφής οι επιχειρηματίες που θέλουν τώρα να βγουν μπροστά.

«Η υποψηφιότητα αυτή δημιουργεί νέα δεδομένα και ελπίζω να μην γενικευθούν», σημείωσε και έφερε ως παράδειγμα την Ιταλία και τον Μπερλουσκόνι. Με τον τρόπο αυτό η πολιτική υποβαθμίζεται, σημείωσε και πρόσθεσε: «δεν είναι μόνο ένα φυλλάδιο που μοιράζουμε, αλλά είναι στάση ζωής».

Για τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, ανέφερε ότι παρέλαβε τραγική κατάσταση από τον Παναγιώτη Φασούλα, «ο οποίος τώρα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του κ. Μώραλη», και προσπάθησε να ανασυγκροτήσει το δήμο Πειραιά, ωστόσο στη συνέχεια αναλώθηκε σε μια προσπάθεια αυτοεπιβεβαίωσης και τελικά «δεν αφήνει καμία σιγουριά». Τον εγκάλεσε, δε, για επιλεκτική αντιμετώπιση προβλημάτων.