Ο Γ. Δημαράς επιβεβαίωσε ότι συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΝΔ αλλά όπως είπε δεν συζήτησε το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. «Ορκίζομαι στα παιδιά μου. Μου ήταν αδιανόητο να κατέβω υποψήφιος με τη στήριξη τους ενός ή του άλλου κόμματος» είπε ο κ. Δημαράς και υποστήριξε ότι στη συνάντηση που είχε με τον κ. Σαμαρά έγινε μία συνολικότερη πολιτική συζήτηση. «Με ρώτησε, Γιάννη τι κάνεις τώρα που είσαι ανεξάρτητος” είπε ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής.

Επιβεβαίωσε επίσης ότι είχε μιλήσει με τους Β. Μιχαλολιάκο, Π. Καμμένο και Γ. Μανώλη. Όπως διευκρίνισε μόνο με τον τελευταίο έγινε συζήτηση για το ενδεχόμενο να υπάρξει κοινή υποψηφιότητα απέναντι στο Μνημόνιο. Η κουβέντα τους δεν είχε καμία άλλη συνέχεια, όπως είπε μιλώντας στον Real fm.

Για το ΠΑΣΟΚ είπε πως  η μόνη συζήτηση που είχε με την Ιπποκράτους ήταν όταν του προτάθηκε να διεκδικήσει το δήμο Περιστερίου το οποίο απέρριψε.  Για τις συναντήσεις με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς επανέλαβε ότι είδε τους Γ. Καρατζαφέρη όσο και Φ. Κουβέλη στους διαδρόμους της Βουλής. Εκεί τους ενημέρωσε για την πρόθεσή του να κατέβει υποψήφιος.  Αρνήθηκε ωστόσο να σχολιάσει το γεγονός ότι τόσο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ όσο και ο κ. Κουβέλης τον διέψευσαν.