Στην Κεφαλονιά βρέθηκε για μια ακόμα φορά, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για να επιθεωρήσει τα έργα που πραγματοποιούνται μετά τις ισχυρές σεισμικές δονήσεις των περασμένων μηνών.

Αργά το μεσημέρι, συμμετείχε σε σύσκεψη με εκπρόσωπους των τοπικών αρχών και φορέων της περιοχής και συζητήθηκαν θέματα όπως η πορεία των εργασιών για το λιμάνι Ληξουρίου, η αποκατάσταση βλαβών στο οδικό δίκτυο, η επισκευή των σχολικών εγκαταστάσεων αλλά και τα προβλήματα στις εργατικές κατοικίες Ληξουρίου.

Στην συνέχεια, ο κ. Χρυσοχοΐδης επισκέφθηκε, το ταλαιπωρημένο από τις αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις του Φεβρουαρίου, Ληξούρι, περπάτησε στην κεντρική πλατεία, συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής, όπου άκουσε τα προβλήματά τους και ακολούθως επισκέφθηκε τις εργατικές κατοικίες και είδε από κοντά τα τεράστια προβλήματα που άφησε πίσω του ο εγκέλαδος.

Στο τέλος της επίσκεψης του στο Ληξούρι, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων δήλωσε ότι «σε 2-3 εβδομάδες θα έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση των έργων που γίνονται στο λιμάνι του Ληξουρίου. Η παραλία και ολόκληρη η πόλη θα γίνει επισκέψιμη για όλους» και τέλος έστειλε ένα μήνυμα προς τους κατοίκους της Κεφαλονιάς αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας λέγοντας: «Το κράτος , οι φορείς, οι υπηρεσίες μπορούν όλοι μαζί συνεργαζόμενοι να πετύχουν σπουδαία αποτελέσματα».

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για την Κεφαλονιά