Επίσκεψη αυθημερόν στην Κέρκυρα προγραμματίζει λίαν συντόμως σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου αφενός να καταδείξει στο εξωτερικό ότι το νησί αποτελεί ιδανικό (και ασφαλή) προορισμό για διακοπές και αφετέρου να δώσει έμφαση στη μεγάλη τουριστική επένδυση της Κασσιόπης.

Προ ημερών ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνος Αχ. Καραμανλής υπέγραψε άλλη μία εγκριτική απόφαση για τη συγκεκριμένη επένδυση που φθάνει τα 120 εκατομμύρια ευρώ που αφορά στην ανάπτυξη του παραθεριστικού τουριστικού χωριού «Κασσιώπη Κέρκυρας», το οποίο θα αποτελείται από  ξενοδοχειακό συγκρότημα 180 κλινών, συγκρότημα επαύλεων και συγκρότημα διαμερισμάτων στη θέση Ερημίτης της περιοχής Αγίου Στεφάνου. Πρόκειται για μια επένδυση που είχε μπλοκάρει για πολλά χρόνια.

Θυμίζουμε επίσης ότι όπως έγραψε προ ημερών το newsbeast, ο κ. Μητσοτάκης ετοιμάζει εξόρμηση και στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης, μάλλον το επόμενο Σάββατο 13 του μηνός, ώστε να προβάλλει τις ομορφιές της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο με στόχο την προσέλκυση τουριστών από το εξωτερικό. Μαζί του στο κυκλαδίτικο νησί θα έχει επίσης τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη.