Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις που είχε ο πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου στο γραφείο του στη Βουλή με τους υπουργούς του οικονομικού επιτελείου Γιώργο Παπακωνσταντίνου, Λούκα Κατσέλη και Μιχάλη Χρυσοχοίδη, ενώ στη συνάντηση με την κ. Κατσέλη ήταν παρών και ο υφυπουργός Γιώργος Κουτρουμάνης.

Ο Υπουργός των Οικονομικών ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις τελευταίες εξελίξεις στην ελληνική οικονομία, την πορεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού, καθώς και για τις επαφές που είχε στο πρόσφατο ταξίδι του στο εξωτερικό.

Τα θέματα της ανεργίας ήταν στο επίκεντρο της συνεργασίας που είχε ο πρωθυπουργός με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, ενώ η κ. Κατσέλη να τον ενημέρωσε για τα τέσσερα προγράμματα – 3 του ΟΑΕΔ και 1 του ΕΣΠΑ – τα οποία «τρέχουν», ενώ αναμένονται και άλλα εννέα τα οποία θα υποστηρίζονται συνδυαστικά από τον ΟΑΕΔ και το ΕΣΠΑ.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα θέματα στήριξης των θέσεων εργασίας, ένταξης νέων στην εργασία, επανένταξη μακροχρόνια ανέργων, τοπικά σύμφωνα εργασίας, θέματα επιχειρήσεων σε κρίση καθώς και οι επιχειρησιακές συμβάσεις.