«Το κλίμα περί μη επιβολής νέων μέτρων είναι στάχτη στα μάτια του λαού»

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για το αντίτιμο των 25 ευρώ για νοσηλεία


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21:53
25/09/2013
«Το κλίμα περί μη επιβολής νέων μέτρων είναι στάχτη στα μάτια του λαού»
2
loading

Ανακοίνωση εξέδωσε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος για το αντίτιμο των 25 ευρώ για νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία. Στην ανακοίνωση κάνει λόγο για χαράτσι που αποδεικνύει ότι το κλίμα που προσπαθεί να καλλιεργήσει η κυβέρνηση περί μη επιβολής νέων μέτρων είναι στάχτη στα μάτια του λαού.

«Υπάρχει πλήθος αποφασισμένων αντιλαϊκών μέτρων, που ακόμα δεν έχουν υλοποιηθεί και άλλα που είναι προ των πυλών, θυσιάζοντας τις λαϊκές ανάγκες στο βωμό της καπιταλιστικής ανάπτυξης. Με το μέτρο αυτό, που προστίθεται στα εξοντωτικά χαράτσια, η κυβέρνηση, όχι μόνο βάζει νέα εμπόδια στην υγεία και περίθαλψη του λαού, αλλά θέτει και εκβιαστικά διλήμματα με τον ισχυρισμό ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα πάνε για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ανασφάλιστων. Η υγεία, περίθαλψη και νοσηλεία είναι δικαίωμα όλου του λαού και το κράτος έχει την ευθύνη να την εξασφαλίζει δωρεάν και με υψηλού επιπέδου δημόσιες υπηρεσίες σε όλους.

Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα είναι ανάγκη να απορρίψουν τους εκβιασμούς και να οργανώσουν την πάλη τους για να παρεμποδίσουν την υλοποίηση αυτού του απάνθρωπου μέτρου, όπως και άλλων αντίστοιχων που έχουν ήδη ψηφιστεί και θα εφαρμόζονται το ένα μετά το άλλο στο επόμενο διάστημα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar Social Distortion

  Δύο ανακοινώσεις την ημέρα, δύο πορείες την ημέρα με κομφούζιο, ένα Αλτζχάιμερ την ημέρα με την πραγματικότητα και την ιστορία. τα τεμπελόσκυλα που διάβασαν την ανακοίνωση και τους βόλεψε να πιστέψουν οτι ΟΛΑ τους ανήκουν ?! και πλήρωνε Έλληνα εκατοντάδες εκατ. ευρω. σε μπαρούφες.

  1. avatar angie

   Νομίζω ότι έχεις πολλές μέρες να βρεθείς με τον φίλο σου τον κομμουνιστή (όχι του ΝΒ, τον άλλο). Για κανόνισε να πάτε για κανένα καφέ να τα πείτε. Νομίζω ότι έχει μια θετική επιρροή επάνω σου. Εντάξει, κομμουνιστής δε θα γίνεις (μάλλον ούτε κι εγώ), αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.
   Αλήθεια, αν πληρώνει ο Έλληνας εκατομμύρια ευρώ σε μπαρούφες, πού ακριβώς φταίει το ΚΚΕ?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει