Ακόμη δεν έχουν πληρωθεί οι δικαστικοί αντιπρόσωποι των εκλογών

Αναζητούνται περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ ακόμη


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15:40
10/10/2019
Ακόμη δεν έχουν πληρωθεί οι δικαστικοί αντιπρόσωποι των εκλογών
5
loading

Μπορεί να έχουν συμπληρωθεί πέντε ολόκληροι μήνες από την ημέρα που διεξήχθησαν οι ευρωεκλογές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές και τρεις μήνες από τότε που στήθηκαν οι κάλπες των εθνικών, ωστόσο οι δικαστικοί αντιπρόσωποι που μετείχαν στις διαδικασίες δεν έχουν ακόμη πληρωθεί. Ο λόγος είναι αυτός που φαντάζεστε. Αναζητούνται τα χρήματα.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εσωτερικών, που έχει και την ευθύνη των εκάστοτε εκλογών, πίστωσε αρχικά ένα ποσό της τάξης των 5.191.600 ευρώ. Ωστόσο το κονδύλι από τις σχετικές αποφάσεις ανέρχεται στα 7.716.000 ευρώ. Όπερ σημαίνει ότι λείπουν περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ ακόμη προκειμένου να πληρωθούν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι.

Οπότε για να μην καταβληθεί το ποσό σε μερικούς και μείνουν οι άλλοι απλήρωτοι ή για να μην δοθεί ένα ποσοστό των χρημάτων σε όλους και οφείλονται τα υπόλοιπα, κρίθηκε σκόπιμο πρώτα να εξασφαλιστεί ολόκληρο το κονδύλι και έπειτα άπαντες οι δικαιούχοι να πάρουν τα οφειλόμενα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Ροζ φλαμίνγκο

  Να δω πότε θα γίνει ηλεκτρονικά αυτή η ταλαιπωρία των πολιτών.

 2. avatar Αν ψάξουν

  Λίγο καλύτερα, θα βρουν πολλά περισσότερα στις επιχορηγήσεις των κομμάτων για τις εκλογές. Αυτά δηλαδή που αντί να χρησιμοποιηθούν για τα έξοδα των εκλογών, κλείνουν \"τρύπες\" στα χρέη τους

 3. avatar Δεν πειραζει

  Οι πολίτες πάμε τζάμπα στις εφορευτικές

  1. avatar Καλα

   Ο δικηγορος ομως φερνει την ευθυνη με το παραμικρο μπορει να μπλεξει ασχημα.

  2. avatar Ρέκτης

   Σωστός ο φίλος...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει