Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fraport Greece, κ. Αλεξάντερ Ζίνελ, υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό και τον ενημέρωσε εκτενώς για την πρόοδο των έργων


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21:09
06/09/2019
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
4
loading

Τα έργα αναβάθμισης και επέκτασης του αεροδρομίου «Μακεδονία» επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για τα αυριανά εγκαίνια της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fraport Greece κ. Αλεξάντερ Ζίνελ, ο οποίος και τον ξενάγησε στους δύο ορόφους του εργοταξίου και τον ενημέρωσε εκτενώς για την πρόοδο των έργων.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τους εργαζομένους της εταιρείας και συνομίλησε μαζί τους. Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους -στον 2ο όροφο της οικοδομής- για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του έργου.

Ο σχεδιασμός που υλοποιείται ήδη προβλέπει ότι μέσα από δύο πεζογέφυρες θα γίνει η σύνδεση του παλιού με το νέο κτίριο και θα υπάρχει κοινός χώρος αφίξεων και κοινός χώρος αναχωρήσεων. Η ολοκλήρωση των έργων θα συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Β.Σ

  Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση των έργων αναμόρφωσε την Ελλάδα.
  Το κυριότερο... Χωρίς μίζες!

 2. avatar Μια παρτήρηση

  Το κράνος γιατί δεν το φορά; Δεν του το δώσανε για διακοσμητικό αλλά γιατί το λένε οι κανόνες του εργταξίου. Εκτός κι εάν οι Πρωθυπουργοί εξαιρούνται αυτών...

  1. avatar Dimitritrianta

   Σωστός.
   Φάουλ ο Κούλης.
   Πρέπει να τηρεί τους κανόνες ασφαλείας.

  2. avatar Το φοράει

   Το φοράει. Δεν πρόσεξες όλες τις φωτογραφίες.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει