Πρωτιά για την Κατερίνα Νοτοπούλου στην Α’ Θεσσαλονίκης. Η Κατερίνα Νοτοπούλου όχι μόνο κατάφερε να εκλεγεί, αλλά κατέλαβε και την πρώτη θέση, ανάμεσα στους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ.

Με την ενσωμάτωση στο 99,80% η Κατερίνα Νοτοπούλου καταλαμβάνει την πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο Γιάννη Αμανατίδη. Ακολουθούν ο Χρήστος Γιαννούλης, ο οποίος επίσης πέτυχε εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ο Κώστας Ζουράρις και ο Αλέκος Τριανταφυλλίδης.

Εκτός μένουν οι νυν βουλευτές Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Μάρκος Μπόλαρης, Αναστάσιος Κουράκης και Νίκος Παρασκευόπουλος, όπως και ο προερχόμενος από την Ένωση Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης.

Η ΝΔ μπορεί να εκλέγει 7 βουλευτές στην ίδια περιφέρεια, όμως ανάμεσά τους, δεν βρίσκεται ο Νίκος Ταχιάος. Ένα μήνα μετά την ήττα του στις δημοτικές εκλογές, ο κύριος Ταχιάος τερματίζει 8ος.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα από την Νέα Δημοκρατία εκλέγονται οι Κώστας Καραμανλής (εκλέγεται χωρίς σταυρό), Κώστας Γκιουλέκας, Ελένη Ράπτη, Σταύρος Καλαφάτης, Στράτος Σιμόπουλος, Άννα Ευθυμίου και Δημήτρης Κουβέλας.