«Ορθώς ο Βρούτσης άνοιξε μια δημόσια συζήτηση. Ο συνδικαλισμός πρέπει να υπάρχει αλλά όχι όπως είναι τώρα, δεν πρέπει να είναι κρατικοδίαιτος για να έχει αξία», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι «για να αλλάξει κάτι σε μια κοινωνία πρέπει να γίνει πρώτα κάποια συζήτηση, δεν είναι κακό».

Για τις αποδοχές των βουλευτών ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι «εμείς οι βουλευτές έχουμε μειώσει κατά 60% τις βουλευτικές παροχές, από 1.500 ευρώ πήγαν στα 100 ευρώ τα χρήματα που παίρνουμε για τη συμμετοχή στις επιτροπές. Πείτε μας και ένα μπράβο που παραιτηθήκαμε όλοι μας από τις 25.000. Αυτά που λέγονται, να καταργήσουμε τα πάντα για τους βουλευτές, είναι λαϊκισμός».

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε, επίσης, στη στάση των γονέων των τεσσάρων συλληφθέντων για τις ληστείες στην Κοζάνη, λέγοντας χαρακτηριστικά «συμπονώ σαν γονιός τους γονείς των παιδιών αλλά οι συγκεκριμένοι γονείς κάνανε κάτι απαράδεκτο, προσπάθησαν να μας πείσουν ότι πρέπει να είναι υπερήφανοι. Ντροπή τους που δε βγήκαν να ζητήσουν μια συγγνώμη, αντιθέτως ζητάνε και τα ρέστα».

Πρόσθεσε δε, ότι «σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του δυτικού κόσμου έχει δικαίωμα ο αστυνομικός να πυροβολήσει πρώτος αν αυτός τον οποίο κυνηγάει έχει όπλο».